Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
WereWolf
WereWolf : Fenris fiai, Üvegjárók, Rőtmancsúak, Árnyfejedelmek

Fenris fiai, Üvegjárók, Rőtmancsúak, Árnyfejedelmek

  2007.01.23. 19:49

További törzsek, lehet válogatni hangulat szerint. Ha harcias törzse esik a választás ajánlom Fenris fiait.Újabb városokban otthon mozgó törzs az Üvegjárók falkája, ők tartják fennt leginkább a kapcsolatot az emberekkel. Igazi farkasként akarunk újjászületni, akkor válasszuk a Rőtmancsúakat, ők ugyanis emberi származással nem rendelkeznek.nem is rendelkeznek. Árnyfejedelmekkölykei rafinált jószágok, a többi vérfarkas törzsek félnek tőlük és legszivesebben elkülönitenék őket.

Fenris Horda: A Horda emberi rokonvérei híven követik a Fenris-garouk viselkedését: ugyanolyan erőszakosak, zabolátlanok és bővérűek. Farkasember kuzinjaikhoz hasonlóan elsősorban harcosoknak tekintik magukat. Valamennyi törzs közül a Horda a leginkább hajlamos rá, hogy fölfegyverzett rokonvéreit nyílt csatába vezesse a Féreg ellen. Németország területén azonban az utóbbi időben változások mutatkoznak. Egyes rokonvérű közösségek haladni kívánnak a korral, minél zökkenőmentesebben integrálódni az új, egyesült német államba. Ez persze csak úgy lehetséges, ha közben legalább részben feladják az őseiktől öröklött, rabiátus morált, s helyette a modern világ törvényeihez igazodnak. A Horda hadifőnökei nem nézik jó szemmel ezt a fejleményt, ami hosszú távon nem sok jóval kecsegteti a kísérletezőket. A Fenris-garouk hagyományosan nagy szabadságot engednek a rokonvéreiknek, nem szeretik kordába rekeszteni őket. Bizonyos láthatatlan határok azonban így is szentek és sérthetetlenek maradnak, és aki ezeket áthágja, az sem figyelmeztetésre, sem kíméletre nem számíthat.
Szerte a világon népes közösségek élvezik Fenris pártfogását, s a törzs a maga faragatlan módján gondot is visel rájuk elveszett rokonsága azonban legalább ugyanennyire kiterjedt. Ennek elsősorban nem a német kivándorlás az oka, bár a századelőn az is jelentősen hozzájárult a mai helyzet kialakulásához. A Horda felfogása szerint a hadizsákmánynak a vesztes fél asszonyai is részét képezik, s a győztes éppúgy jogot formálhat a tőlük kierőszakolt örömökre, mint a halott ellenség vagyonára. Ez a gyakorlat először a kora középkor viking rablóportyáin hintette szét Európában a Fenris-garouk génjeit, azóta számtalanszor megismétlődött, s a mai napig sem hagytak föl teljesen vele. Nem kis mértékben ennek köszönheti a Horda, hogy mind a garouk, mind a rokonvérűek számát tekintve a legnagyobb törzsek közé tartozik.

Fenris Fiai (mégyegyszer, kicsit másképp):

A vikingek mentalitását képviselő törzs, akik méltán szolgáltak rá legvérszomjasabb törzs címére. Számukra az erő, és annak használata a leghatalmasabb erény, az önfeláldozás pedig a legdicsőbb vég. Gyakran már kegyetlennek, és vérengzőnek is nevezhetp agresszív beállítottságúak. Mégis, ha harcra kerül sor, akkor ők küzdenek az első sorban, és ők hagyják el utoljára a harcteret, és a végső háborúban az Apokalipszis napjaiban szükség van a hadsereg legütőképesebb osztagára is. A moder nvilággal nehezen összeegyeztethető ez a puskaporos viselkedés, ezért gyakran nehezükre is esik beilleszkedni ű, elvegyülni, bár nem mintha ez akármennyire is zavarná őket. Bundájuk szürke északi farkaséhoz hasonlatos, gyakran harci hegekkel tarkítva, amit büszkén viselnek. Rokonvéreiket keményen fogják, és gyakran sokat várnak el tőlük, de a legvérmesebben is védik őket.

Totem: Fenris- a hatalmas északi farkasszellem.

Háttér megkötés: nem vehet fel Ismerős hátteret.

Törzsi hátrány: Intoleráns. A gyengeség valamilyen formájával szembe egyszerűen nem tud semmi megértést, vagy együttérzést mutatni. (pl. Árulás, gyávaság, technikától való függés, stb.).

Kezdő Akarat: 3

Üvegjárók: Az Üvegjárók rokonvérei szinte mindannyian városlakók, akárcsak farkasember kuzinjaik. A garouk számon tartják őket, de nem szerveznek belőlük önálló közösségeket. Életmódjuk, viselkedésük inkább elveszett rokonságra vall, ám a látszat csalóka: valójában folyamatos kapcsolatban állnak a törzzsel. Rajtuk keresztül tartják az Üvegjárók ellenőrzésük alatt az emberi társadalmat, ami garouk részéről meglehetősen szokatlan ambíció. A többi törzs legfeljebb elvétve próbálkozik ilyesmivel, az Üvegjárók azonban oly magas fokra fejlesztették módszereiket, hogy helyenként még a nagyvárosi éjszakát uraló Kárhozottakkal is fölvehetik a versenyt. Számos rokonvérű kuzinjuk szolgálja őket a kormányhivatalok, a mamutcégek és a szervezett bűnözés előkelő pozícióiban. A nagy többség persze nincs ilyen exponált helyzetben: ezek közönséges, hétköznapi életet élnek, a város egyszerű polgáraként. Mivel egyetlen nyilvántartási szisztéma sem tökéletes, az Üvegjáróknak is vannak elveszett rokonvérei – bár jóval kevesebben, mint az óvatlanok hiszik...

Rőtmancsúak: A Rőtmancsúaknak nincsenek rokonvéreik az emberi fajból. Valamennyien lupusok, a törzs utánpótlását kizárólag vadon élő farkasok révén biztosítják. Agresszívan őrködnek a rokonvérű falkák háborítatlan nyugalmán, s általában maguk is a szállásterületük közelében élnek. A Werewolf: the Apocalypse szabálykönyvben foglaltakkal ellentétben a Rőtmancsúak igenis fölvehetik Háttérként a Rokonvért (Kinfolk) a szóban forgó rokonvérűek azonban csakis farkasok lehetnek.

Árnyfejedelmek: A messzi régmúltban az Árnyfejedelmek rokonvérei közönséges jobbágyok voltak, akik hatalmas kuzinjaik védelmét élvezték. Az újabb kori népmozgások során messzire vetődtek őshazájuktól, s a társadalom minden rétegébe beszivárogtak. Ma az Árnyfejedelmek kétféle nézetet vallanak velük kapcsolatban. Egyesek azon a véleményen vannak, hogy meg kell hagyni a spontánul kialakult struktúrát, mert kiváló lehetőséget nyújt az emberi társadalom titkos manipulálására példaként az Üvegjárók törzsére hivatkoznak. Mások szerint a rokonvérűek már így is túl nagy szabadságot élveznek tanácsos volna minél előbb hagyományos, zárt közösségekbe telepíteni őket, különben a garouk maradék befolyása is elenyészik. A két ellentétes álláspont képviselői között természetesen parázs vita dúl, szövevényes intrikákkal és – alkalmanként – erőszakos összetűzésekkel fűszerezve.
Az Árnyfejedelmek egyik titkos szégyene, hogy kelet-európai őshazájukban a rokonvéreik fellázadtak ellenük. Miközben a garouk elkeseredetten harcba szálltak a kommunizmussal (meg a hátterében meghúzódó vámpírmatuzsálemekkel), a rokonvérűek egy jelentős csoportja azt az eszközt vélte meglelni benne, amelynek segítségével végre lerázhatják magukról gyűlölt gazdáik igáját. Sokan közülük csakhamar magas posztokra emelkedtek a helyi kommunista pártokban. A váratlan orvtámadástól meglepett Árnyfejedelmek visszavonulásra kényszerültek, hatalmas területeket kellett feladniuk. Most, hogy a kommunizmus Kelet-Európában megbukott, a konfliktus ismét kiéleződik. A zendülő rokonvérűek utódai szívósan szembeszegülnek a visszatérni készülő Árnyfejedelmekkel, a nyílt háború bármelyik órában kirobbanhat.

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!