Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Ikrek vagyok! A lezser férfi, a légies nő...

Ikrek vagyok! A lezser férfi, a légies nő...

  2005.07.03. 13:49

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legbájosabb, a legédesebb ezen a vidéken? - kérdezi a Nő kuncogó hangon az álló tükör előtt. Éppen ekkor lép be a Férfi, kezében egy újsággal, mosolyogva nézi kedvese könnyed mozdulatait, majd odalép hozzá, átöleli a derekát, és elkezdenek táncolni. Ó, pillangóm, mesebeli királynőm, hogy mennyire édes vagy! - mondja a Férfi, aki folytatná mondandóját, de a Nő kacagásával félbeszakítja. Szeretlek, szeretlek, Te és Én, Én és Te a Szerelem Palotájában egy tálból eszünk, egy takaró alatt alszunk - éneklik egyszerre, majd egy ugrással az ágyba zuhannak.

Milyen az Ikrek-hölgy?

A légies nő! Vékony testalkatú, hosszú lábakkal és karokkal. Arca nyújtott, vonásait, mintha vékony ecsettel rajzolták volna meg. Szemében  napsugár játszik, tekintete érdeklődő, kíváncsi. Mozgása kecses és fürge. Általában szerepeket játszik, például hol a kamaszlányét, hol az érett nőjét. Szeret változatosan öltözködni, leginkább a színes ruhákat kedveli. Kifinomult ízlése egyéni, a kiegészítőket előszeretettel használja. Imád társaságban lenni, kedvesével bejárja a "világot", rövid utazásokra beszéli rá, moziba, színházba mennek, múzeumokat látogatnak meg.Vidám, kedves stílusa elragadóvá teszi, légies lényére sokan felfigyelnek, emiatt bőven van válogatási lehetősége. Nemcsak csinos külseje, hanem derűlátó, okos egyénisége miatt is kedvelik a férfiak. Partnere, ha keserűen is, de előbb vagy utóbb tudomásul veszi, hogy semmilyen téren nem birtokolhatja személyét. Az Ikrek-nő számára nincs az a kapcsolat, amely miatt lemondana barátairól, barátnőiről. Nehéz bekötni a fejét, házasságában jó barát, remekül lehet beszélgetni vele, a problémákra nyitott, csacsog és filozofál, játékos, de a főzés, a házi munka nincs ínyére. Több viszonya is van egyszerre, az érzelmek az ő esetében gyorsan változnak.

Milyen az Ikrek-férfi?

A lezser férfi! Középmagas, testalkata sovány, szikár; keskeny, ovális arca van, szemjárása élénk, mozgása gyors és laza. Lezserül öltözködik, kedveli a modern ruhákat. Lénye fiatalos, stílusa kedvesen hanyag. Az udvarlásnak azt a módját képviseli, hogy sokszor vesz apró ajándékokat, plüss állatokat, édességet, női magazinokat, ám leginkább szavakban fejezi ki a szeretetét, szerelmét. Nem okoz gondot neki az ismerkedés, pillanatok alatt behálózza felfedezettjét, és másnap biztos, hogy randevúznak. Könnyed, magával ragadó személyisége elbűvöli a gyengébb nemet. Jellemző rá, hogy több nőnek csapja egyszerre a szelet, imád flörtölni, bókolni. A közös, mozgalmas programokat keresi, kedvesének e téren topon kell lennie, ha ennek nem tud eleget tenni, az Ikrek-férfi tovább áll.

 Sokszor érez szerelmet, ám szerelme általában szalmaláng. Tilos szabályokhoz kötni, ami érthető, hiszen a kötetlenség a lételeme, az ad hoz helyzetek híve. Házasságában is igényli a szabadságot, a nagy mozgásteret, nem szabad korlátozni. Mint apa sok mindenre megtanítja a gyermekét, és képes órákon át játszani vele, amit közben ő maga is élvez. A békesség rendkívül fontos számára, a feszültséget nehezen viseli, ha számon
kérik, ideges lesz, de ilyenkor is igyekszik elkerülni a vitát.


Milyen az Ikrek?


Érdeklődő, nyitott, kíváncsi - olyan, mint egy gyermek, mindig kérdez.Gondolatai repkednek, tárgyról emberre, emberről emberre szállnak. Sajátos természeténél fogva elméjével feltérképezi a helyzetet, és elraktározza az információkat. Mindent meg akar tudni, mohó vágya, hogy megismerje az élet sokszínű oldalait, szinte szünet nélküli. Az ifjú is, aki be akarja járni az ismeretlenség ösvényeit. Büszke megszerzett tudására, ösztönösen érzi, hogy a "korral kell haladnia", s ezért is bővíti folyamatosan ismereteit. Az információkat befogadó és közvetítő lénye egyben intellektuális is, a valóságot nem fogadja el egykönnyen, előbb ellenőrzi az információk közötti összefüggéseket. Logikus gondolkodásának köszönhetően könnyen észreveszi mások hibás "észérveit".


Pontosan és kreatívan fogalmaz, ügyesen forgatja a szavakat, környezete tisztán érti az általa közölt gondolatokat, mindezek ellenére néha nehéz saját gondolatkörén túllépnie. Az Ikrek sokoldalúságot képvisel, érdeklődési köre tág, de éppen ezért nehezen találja meg azt a területet, amelyben elmélyülhet. Racionális képességei terén semleges és

nyitott, így az ellentétes nézetek és vélemények között képes megértést teremteni. Leginkább a jelen köti le a figyelmét, ezért is hallgatja meg napi szinten a híreket, gyakran nézi át az újságokat, a különböző magazinokat, és előszeretettel olvassa a tudományos folyóiratokat. A technika és az informatika a kedvenc területe. A nyelv a legfőbb eszköze, imád bárminek nevet adni, és örömét leli minden beszélgetésben.

Természete szerint kettős, azaz hasonló helyzetekre különbözőképpen reagál, ugyanakkor a fogalmakat olyan szóhasználattal tudja elmagyarázni, amelyek a lehető legjobban illenek a pillanatnyi helyzethez. Nyelve és tolla által az emberek jobban meg tudják ismerni a különböző dolgok és folyamatok közötti összefüggéseket, ám amit nem képes megérteni, azt kizárja, de csak addig, amíg be nem bizonyítják. Sokoldalúsága miatt egyszerre két állása is van, azt a munkát szereti, amely nem jár kötöttséggel, bőséges teret ad kreativitásának. A kapcsolatok fontosak számára. Tudni akarja, hogy egy adott dologról mások mit gondolnak, hogyan élnek, mi történt velük, ugyanakkor szüksége van arra, hogy megvitassa saját véleményét. Ám pletykálni is szeret.

Természete ingatag, felületes, egy adott terület vagy személy csak röved ideig érdekli. A változatosság a hitvallása, folyamatosan alkalmazkodik a környezet hatásaira, miként a higany. Ha nem tudja ellenőrizni gondolatait, nyugtalanná, feszültté válik. Azonnal tud kapcsolatot teremteni, illetve az emberek nyitottsága, közvetlensége miatt azonnal kapcsolatot teremtenek vele. Azt a partnerkapcsolatot szereti, amely tele van izgalmakkal, az érzéki élmények egy idő után nem izgatják. A mély, a viharos érzelmek szinte megbénítják, mert számára azok az irracionális világot jelentik. Értelmét és szívét ritkán tudja összehangolni. A szabadság utáni vágy erős benne. A kritikus helyzetekben megőrzi józanságát, sokszor békít ki egymással embereket.

Rugalmas, hajlékony, de felületes és felszínes is egyben. Az informatikában és az emberi kapcsolatok létrehozásában, valamint fejlesztésében az Ikrek fontos szerepet játszik. Látja a hiányokat és a szükségleteket. Számos képességgel rendelkezik, és sok mindenben tehetséges.
  (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?