Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Rák vagyok! A gyengéd férfi, az álmodozó nő...

Rák vagyok! A gyengéd férfi, az álmodozó nő...

  2005.07.03. 14:49

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legkedvesebb ezen a vidéken? - kérdezi a Nő halk, lágy hangon. A Férfi éppen kávét főz, leteszi a csészét, szeme mosolyog, és nagy léptekkel kedveséhez siet, átkarolja a derekát, és a fülébe súgja: ó, Hófehérkém, hidd el nekem, nálad szebb és jobb nincs ezen a vidéken. A Nő elérzékenyül, mélyen a szemébe néz, és azt mondja neki: úgy szeretlek, mint senki mást, majd egy apró teasüteményből letör egy darabkát, és szerelme, mint egy csintalan gyermek, befalja azt.

Milyen a Rák-hölgy?

Az álmodozó nő! Testalkata változó, termete alacsony, illetve középmagas, melle nagy és telt, arca és szája kerek, orra pisze és kicsi, vonásai puhák, szeme álmodozó, nedves. Nagy szíve van, érzéseit sokszínűen, árnyaltan fejezi ki. Igen érzékenyen reagál társa mondataira, gesztusaira, hangulatára. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát. A Rák-nő akkor engedi magához közel partnerét, ha
nyitott az ő érzelmi világára, azaz gyakran kíváncsi az érzései, érzeteire. Számára rendkívül fontos, hogy partnerével szentimentális, romantikus pillanatokat is megéljen.

Sokszor félreértik megközelíthetetlenségét, álcázottnak vélt titokzatosságát, azonban akit közelebb enged magához, könnyen ráébredhet arra az igazságra, hogy valóban titkok rejlenek benne, amelyeket a Rák-nő szíve mélyén szeretne megosztani vele. Természete szerint kedves, anyáskodó, miként a szerelemben is. Őszinte és hűséges társ. Érzelmi
kapcsolatai mélyre szántóak, az "Igazit" keresi. A legháziasabb nő, imád főzni, takarítani, rendet tartani. A férjének, ha piros hó esne, akkor is készítene reggelit és pakolna uzsonnát a táskájába. A legjobb anya, aki nap, mint nap a legmelegebb fészket képes megteremteni otthonában.


Milyen a Rák-férfi?


A gyengéd férfi! Általában középmagas, mellkasa széles, felső teste feltűnően hangsúlyozott, terebélyes. Feje és arca kerek formájú, szeme álmatag, van valami gyermeteg benne, az orra rövid, pisze hatású. Erős szexuális kisugárzása a gyengébb nem figyelmét felkelti. A Rák-férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az ismerkedés kezdetén. Olyan nőhöz vonzódik, akik érzelmes, érzékeny és
melegséget áraszt. Az igazi szeretet számára azt jelenti, ha partnere akarja őt, és ha naponta értésére adja, hogy szüksége van a személyére, védelmező karjára.

A Rák-férfi finom, megértő, gondoskodó, és megérti kedvesét, a szexualitásban is kimondottan gyengéd. Igényli, hogy szerelme összhangban legyen vele, együtt érezzenek, együtt örüljenek, vagy bánkódjanak, és mindketten együtt vegyék ki részüket a feladatokból. Legfőbb vágya  egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák-férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen  elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad a szeme, vagy válik rezignálttá. Házasságában a hűségre törekszik. Az otthoni együttlét mellett számára nagyon fontosak a közös programok is. A legjobb férj és apa, aki szeret hazatérni, szívesen végez házi munkát, gyermekeihez jóságos, törődik lelki életükkel és problémáikkal.

Milyen a Rák?

Erőkifejtései befelé fordulnak, miközben érdekeit szűkebb környezetének érdekeivel azonosítja. A szeretett lényt képes azonosítani önmagával, így szeretete az önzés és az önzetlenség ötvözete. Odaadó gondoskodás, a testi, lelki szükségletek, hiányok kielégítése, a szűkebb környezet rendben és tisztán tartása, csinosítása jelentik elsőrendű tevékenységét. Szorgalmas, munkás életet él, nagy erőfeszítésekre is kész. Gondoskodik a tőle függőktől, és jó példát akar adni környezetének.

Képzeletvilágában éli át azt, amit a valóságban nem érhet el. Vágyik a messzeségre, de szülőföldje is köti. A lélek növekedésének folyamatát képviseli. Az erős érzelmi beállítottság arra ösztönzi, hogy biztonságot keressen magának, ami lelki védettséget jelent nála. A kapcsolatokat a Rák igényli a leginkább. Jellemző rá, hogy megragad valamit "ollójával", és azt el nem ereszti sokáig. Az új élet kialakulásához szükséges fizikai tulajdonságok első találkozását ábrázolja, a megtermékenyítés folyamatát.

Begyűjti a szükséges készleteket, hogy gyermekeinek meglegyen az élethez szükséges táplálék. Osztogatja érzelmeit és javait, másrészt viszont állandóan birtokolni akarja bőkezűsége alanyát és tárgyát. Félelme, hogy nem lesz mit ennie, meglehetősen valóságos számára. Nemcsak  önmaga számára kell ételt biztosítania, hanem a többieknek is, akik tőle függenek, és ez szorongásokat kelt benne: mi lesz, ha megbetegszem, és nem tudok  annyit keresni, hogy megvegyem a családtagjaimnak, amire szükségük van? Ezért sokszor beszél feltételes módban. Született felhalmozó. Érzelmi alapon értelmezi a világot, s magasan fejlett az érzékelése.

Gyakran tűnik lustának és félénknek. Látszólag befogadó és passzív. Nem igazán henyél, lassan megy át élete homokján, cikcakkban jár, de elkapja prédáját, és egyedülálló szívóssággal kapaszkodik bele. A férfi Rák sokszor bátortalan, a nő pedig habozik, mégis távol állnak a tétlenségtől, meg kell értenünk: attól félnek, hogy becsapják, vagy csapdába ejtik őket.
Ők képviselik a felszín alatti erőt. Rendkívül leleményes az otthonteremtésben és bárhová utazik, megteremti bázisát! Otthonában találja meg  melegségét, biztonságát. Az otthon képviseli a múltat, az ember gyökereit. A Rák otthonára, vagy életének korábbi eseményeire gondol, ha kicsit  szomorú, visszaidézi a szomorú emlékeket, ha érzelgős melegséget akar érezni, felidézi első szerelmét.

Rendkívül jó a memóriája. Emlékszik a találkozás illataira, színeire, a szavakra, az érzésekre. Amikor nehéz időszakban van, a "falai" közé vonul, ilyenkor egyedül kell hagyni, amíg önszántából ki nem jön "kuckójából". Id"onként szüksége van az elvonulásra, de közben szereti megosztani világát. Ahhoz, hogy a Rák elmondja titkos álmait, meg kell nyerni a bizalmát. Lehet, hogy könnyen feloldódik, de ha elárulják, sokáig nem felejti el. Szereti tartogatni a dolgokat, számára nincs különbség a tárgy emléke és a tárgy között. Éreznie kell, hogy kívánják és szeretik. Természeténél
fogva bizonytalan, így ösztönösen próbára teszi azokat, akik, azt mondják, szeretik őt, egyensúlyozik az állandóan változó hangulatai és a tartós érzelmi kapcsolatok iránti szükségletei között. Ha egyszer odaadta a szívét, tökéletes az elkötelezettsége. Néha elkóborol, de mindig hazatér.

Jó szülő, akik örömét leli gyermekeiben és gondoskodik róluk. Nem szabad
túlságosan védelmeznie gyermekeit, mert megfoszthatja őket attól, hogy saját hibáikból tanuljanak. Kiállja a próbákat, és minden közös élmény csak erősíti a szeretetét. Tiszteli a kort, és szereti megosztani régi barátaival közös emlékeik történetét. Élete alapmotivációja, hogy leváljon azokról az emberekről, eseményekről, dolgokról, amelyek korábbi életét meghatározták. Fő célja, hogy jobban a jelenben éljen. Törődik mások igényeivel, érzékeny valamennyi érzelemre, és valamennyi emberi állapotot megért.           (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!