Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Oroszlán vagyok! A csodálatos nő, az elegáns férfi...

Oroszlán vagyok! A csodálatos nő, az elegáns férfi...

  2005.07.26. 16:30

A Férfi az ablak mellett áll, és a napsugarak játékát figyeli szerelme hajfürtjein. Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb ezen a vidéken? - kérdezi a Nő mosolyogva, miközben az arcát púderozza. A Férfin látszik, hogy élvezi a jelenetet, nem szól egy szót sem, majd az ágyon lévő finom szőttest színpadiasan a vállára dobja. Ó, Királynőm, a kevés Királynő között a Legkirálynőbb, nálad szebb és csodálatosabb nő nincsen e világon! Mindketten nevetnek, "Királyom - Királynőm" éneklik hangosan, és lassú tangóba kezdenek.

Milyen az Oroszlán-hölgy?

A csodálatos nő! Középmagas, illetve magas, a teste formás, a nyaka kecses, arcvonásai szépek és nemesek, bőre ragyog, a haja dús és hullámos, homloka széles, általában feltűnő jelenség. Járása büszke, mintha koronát  viselne a fején, tartásában van valami kihívó. Jó ízlése van, ad a külsejére, kedveli a mutatós, elegáns ruhákat, imádja, ha a férfiak megnézik, csodálják. Nehéz meghódítani, előbb meg kell győződnie arról, hogy ő a "mindenek  feletti". Folyamatosan igényli az udvarlást, a dicsérő szavakat, a bókokat, és természetesen a drága ajándékokat, mint például az arany ékszereket. Elvárja, hogy kedvese tisztelje, és őszinte legyen hozzá, előtte semmi sem lehet titokban.

Érdekli, hogy szíve választottjának, mielőtt megismerkedett volna vele, milyen jellegű kapcsolatai voltak, szerelmei hogyan néztek ki, és mivel foglalkoztak. Partnerkapcsolatában is büszkén viselkedik, és büszke  akar lenni a partnerére. Élete párjához hűséges, és elvárja tőle, hogy  hűséges legyen hozzá, ha megcsalná, nem bocsátaná meg neki soha. Finomérzésű, fontos számára a kölcsönös megértés, a jó baráti viszony, kedveli az  aktív társasági életet. A női szerepeket élete során végigskálázza, kedvenc szereplői a pajkos és a csábító nő. Az otthoni ügyeket kézben tartja, lakása ízléses, imádja a szép bútorokat, a festményeket. Remek anya, aki képes a gyermeke nyelvén beszélni. A móka, a kacagás, az öröm fontos számára.


Milyen az Oroszlán-férfi?

Az elegáns férfi! Középmagas, illetve magas termetű. A válla széles, izmos, a háta erős, arcvonásai nemesek, tekintete nyílt, homloka széles, alsó  ajka sokszor előáll, állán gödör látható. Haja dús és hullámos. Tartása  büszke, jellemző rá az elegancia, vonzza a tekinteteket. Természete szerint becsületes és önérzetes, nem köntörfalaz. Ha megtetszik neki valaki, előbb finoman jelez, majd elindul hódítani. A megismerkedés pillanatában  sokszor úgy viselkedik, mint aki "leereszkedett". A randevúkra komótosan
készül, és mindig új élményeket visz bele. Bátor, merész jellemét imádják a nők, férfiasnak tartják. Amikor szerelmes, rendkívül szenvedélyes, szinte észbontóan érzéki és magas hőfokon szeret.


Fontos számára, hogy kedvese felnézzen rá, de neki is megvannak a kritériumai: szép, mutatós, elegáns, okos, nyílt- és melegszívű legyen. Olyan valakit akar, akivel hencegni lehet: "nézzétek, milyen csodálatos nőm van!". Vonzódik a színésznőkhöz, táncosnőkhöz, illetve olyanokhoz, akik közönség előtt szerepelnek. Feleségével szemben magasra teszi a mércét, sok mindent elvár tőle: az otthon rendben tartását, a gyermekek nevelését, a kikapcsolódás örömeit, a közös programokat, a társasági életet.
Általában hűséges, de néha kicsapongó kalandvágyó természete miatt. Gyermeke a
legbecsesebb kincs számára, örömét leli benne, törődik vele, igyekszik az egészséges életszemléletre nevelni őt.

Milyen az Oroszlán?

Az Oroszlán, olyan, mint egy gyermek, szüntelenül igényli az elismerést és az odafigyelést. Egyik legfőbb vágya a boldogság, az életörömök  megélése, ám ahhoz, hogy boldoggá tegye magát, előbb fel kell fedeznie az önismeret-fejlesztésnek azt az útját, amelyen haladva individuális személyiségét cselekvő módon kibontakoztathatja. A "királyi jegy" szülöttje, amennyiben úgy dönt, hogy előre akar haladni, sokszor foglalkozik (különösen életének kritikus időszakaiban) a következő kérdésekkel: "Hogyan valósíthatom meg a vágyaimat? Rendelkezem-e  a döntés erejével? Van-e hatalmam magam felett?"

Az Oroszlán ösztönösen érzi, hogy a megismerés fényében találhatja meg potenciális életerejét, önérvényesítő hajlamát és személyiségének középpontját. Az önkifejezés és saját erejének a megtapasztalása  rendkívül fontos számára: legfőbb motivációja, hogy szabadon, korlátozás nélkül élhessen, és hogy a saját teremtő ereje által ismerje meg önönmagát. Intuitív képességével rábukkanhat azokra a lehetőségekre, amelyekkel kreativitását, benső vágyait megvalósíthatja. Amennyire optimista, oly annyira céltudatos is. Szerencsés karakterének köszönhetően, szinte mindent elérhet, amennyiben érvényesülési vágyát komolyan veszi.

Nemes, kedves, nagyvonalú, sokkal inkább fogékony az érzelmekre, mint az intellektuális fogalmakra. Életerőt sugárzó szíve másokba lelket önt, és belső tüzében sokszor ragyog az isteni inspiráció. Fontos számára a szeretet, mélyen szeret, azonban, ha nem szeretik, vagy nem figyelnek rá, könnyen megsértődik, mogorva és harapós lesz, és hajlamos arra, hogy tartós haragot érezzen azok iránt, akik megbántották, vagy megalázták. Tisztában van azzal, hogy sok riválisa van, és olykor képes azonosulni a "aki nincs velem, az ellenem van" elvvel, így ellenfeléből ellenséget kreál.

Magabiztos és haladó szellemű, emberbarát, aki észreveszi, hogy ki szorul segítségre, a szenvedők és a rászorultak mélyen megérintik. Bőkezű, ám nem szereti, ha megparancsolják neki, hogy adjon, illetve adakozzon. Művelt, a színház és a különböző művészeti területek gyakran felkeltik  érdeklődését. A számára fontos, jelentőséggel bíró helyzetekben színpadias tud lenni. Született színész, illetve színésznő, mindig tudja, hogy mikor kell színre lépnie, vagy éppen elhagynia a helyzethez tartozó "színpadot".
Ösztönei mintha azt súgnák, hogy az élet nem más, mint egy "Hatalmas
Színház", amelyben az emberek szüntelenül szerepeket játszanak. Erős drámai  érzéke
van, és sokszor vágyik arra, hogy ő legyen a sztár. Szerelmi kapcsolataiban romantikus és szenvedélyes, érzelmeiben heves, lángoló. Ha meg akar hódítani valakit, biztos sikert arat, általában nem kosarazzák ki. Intenzív érzelmeket táplál az iránt, akit valóban szeret, azonban a szerelmet hajlamos önmagáért élvezni. Büszke akar lenni partnerére, az a
szerető szülő, akinek a szemében nincs nagyobb érték a saját gyermekénél.
Élni akarása, bátor jelleme, az élettel szembeni bizalma vonzóvá teszi, az emberek szeretik vidám, magával ragadó egyéni stílusát. Belső magabiztossága, meggyőző ereje arra ösztönzi környezetét, hogy  higgyenek benne.

Nehezen viseli a kritikát. Gyengéje a hiúság, ami miatt könnyen  rászedik. Naivitásával sokan visszaélnek, különösen, ha hízelegnek neki és dicsérik őt. Kedvenceivel, barátaival szeretetteljes, őszinte és mindent megtesz értük. Dicsekvő, nehezen tud lakatot tenni a szájára, így ötleteit szétszórja. Nyílt és szókimondó, és mindenkitől elvárja, hogy őszinte legyen. Erős önérvényesítő hajlama és a vele született méltósága
lehetővé teszi számára, hogy akár a legmagasabb posztot is elérje. Remek
irányító és vezető típus, hatalmának tágabb érvényesülésére törekszik. Uralkodik szűkebb és tágabb környezetén, parancsolni tudó tekintélyének sokan alávetik magukat.

Fölfelé tör, mindenben a maximumra törekszik, van érzéke a reprezentációhoz, szereti a luxust, a pompát, a gazdagságot, általában a kellemes körülményeket. Nem gyűjtöget, karaktere szerint  erőteljesen a jelenben él, igyekszik élvezni a mindennapokat, és arra törekszik, hogy értékessé tegye saját és mások életét. A szabadság és a függetlenség,
valamint a tudatos cselekvés és saját erejének megtapasztalása  rendkívül fontos az Oroszlán számára. Feladata, hogy a benne lévő bőséges kreatív erőit valamilyen konkrét formában kifejezze. Legfőbb célja, hogy olyan életet éljen, amely megfelel szíve valamennyi vágyának.

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók