Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Mérleg vagyok! A dekoratív nő, a stílusos férfi…

Mérleg vagyok! A dekoratív nő, a stílusos férfi…

  2005.07.26. 17:12

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legbájosabb, a legcsinosabb ezen a vidéken? De kérlek, ne kertelj! - mondja a Nő szinte énekelve. A Férfi éppen a körmét reszeli, mosolyogva néz fel rá, látszik rajta, hogy tetszik neki kedvesének édes játéka. Tükröm, tükröm, meséld el nekem, tetszem-e az én szépséges Szerelmemnek? - kérdezi vissza a Férfi. Finom táncoló mozdulatokat lejtenek, és mint a gyermekek, oly önfeledtek A Nő balettozik, a Férfi piruettezik, egymás felé tartanak, majd egymás nyakába borulnak, élvezettel forognak, keringenek, míg el nem szédülnek.

Milyen a Mérleg-hölgy?

A dekoratív nő. Középtermetű, teste rendkívül formás, bájos, szabályos arcán, ha mosolyog, vagy beszél, két gödröcske látható. Órákon át képes öltözködni, ruhadarabjait stílusosan és a színeket gondosan válogatja össze, majd feldobja valamilyen kiegészítővel, illetve ékszerrel. Vonzó, kellemes külsejében örömét leli, szeret kacérkodni, játszani a másik nemmel. A férfiban észreveszi a férfit, úgy érzi, hogy flörtjével megtiszteli, s ha egy percre is, de örömet is okozott neki. Éppen ezért érthető, hogy sokan zsongják körül, és szívesen belemennek a játékába. Kedves, odaadó személyiségével szinte mindenkit elbűvöl. A spontán helyzetekben nemcsak azt figyeli, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. (Így némely esetben környezete csapodárnak minősíti, különösen fiatal korában.) Roppant intelligens, ugyanakkor gyakran ad a látszatra, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát, de lénye nem nevezhető érzelmesnek. Számára nagyon fontos a külső, így csak annak a férfinek van esélye nála, aki jóképű, jól öltözött, és mindig finoman viselkedik, azaz nem hangos, kerüli a konfliktusokat, udvarias, figyelembe veszi az etikettet.

Nem kedveli a szenvedélyt, inkább a harmóniát, a kedvességet igényli. Bármikor lehet partnere, az idealisztikus szerelmet keresi, s ha az igazit megtalálta, hűséges és ragaszkodó. A Mérleg-nő számára a házasság szentség. Partnerként korrekt, de konvencionális is egyben. Mint feleség nem kedveli a felelősséget, mindezek ellenére otthonában és kapcsolatában kiegyensúlyozott atmoszférát képes teremteni. Mindig változatos életre vágyik, ugyanakkor férjét és gyermekeit boldoggá akarja tenni. Otthonában a külső rendre teszi a hangsúlyt, szekrényeiben nagy rendetlenség uralkodik, a takarítással nem bíbelődik, gyorsan végez vele, ugyanakkor gondosan ügyel arra, hogy külseje, mint ahogy szeretteié is, hibátlan legyen. Nevelésére jellemző a kényeztetés, így fennáll a veszélye annak, hogy elkényeztetheti csemeteit.

Milyen a Mérleg-férfi?

A stílusos férfi. Középmagas, válla széles, a törzse lefelé vékonyodik, vonásai nem markánsak, inkább finomak, a jóképű férfi kategóriájába tarozik. Remek ízlése van, az eleganciára törekszik, amelyet igyekszik könnyeddé tenni. Ösztönösen érzi, hogy hogyan hódíthatja meg a nőket, s ha úgy dönt, hogy el akarja valakinek csavarni a fejét, azt minden bizonnyal eléri. A flört nagy mesterének is nevezhető. Partneréből maximálisan ki tudja hozni a nőt, úgy varázsolja elő belőle, hogy az érintett fél szinte alig ismer önmagára, és biztos, hogy felmerül benne az a kérdés, hogy-hogy eddig nem vette észre, hogy ő igen is nőies nő.

A kapcsolatokban ragaszkodik a harmóniához, a gyengébb nem imádja a stílusát, amely kétségtelen, hogy a Zodiákus többi típusaihoz képest a legelbűvölőbb.Sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a lady-szerű, kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet, a korrekt viselkedést. Ha megházasodik, a kapcsolatot örökérvényűnek akarja, feleségéhez még az otthon falai között is udvarias, ám fontos számára, hogy választottja a harmóniára törekedjen, valamint arra, hogy mindig adjon a külsejére. Lakásában kedveli a szép, értékes dolgokat, fontos számára a tágas tér, nem szereti a zsúfoltságot. A közös eszmecserék, a kellemes beszélgetések, a problémák elemzése és megvitatása számára a kapcsolat mély értelméről és biztos jövőjéről is szól, ugyanakkor egyszerre van szüksége a boldog együttlétre és a társasági életre. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus, és mindig tökéletesíteni kívánja azt. Előfordulhat, hogy partnerét különböző manipulációk révén aktuális elképzelései szerint át akarja formálni. Barátait nem hanyagolja el, törődik velük, s ha szükségük van a segítségére, időt szakít rájuk. A gyermekeit a megfelelésre, a teljesítményekre neveli, ha baj van velük, ritkán emeli fel a hangját, türelmesen bánik velük, kulcsmondata: mindig van megoldás!

Milyen a Mérleg?

Kiemelkedő jellegzetessége, hogy mindig az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik. Intelligens, művelt, természeténél fogva az eszméket, az ideákat kutatja, amelyekről "olykor" saját magának is be kell vallania, hogy a gyakorlati életben nem működnek, illetve nem léteznek. Az a mély vágy hajtja, hogy megtalálja kiegészítő "párját", más szavakkal: szüntelenül az elveszett egységet keresi, a szerelemben, az eszmékben, a tervekben, mindenben és bármiben. Egyik legfontosabb célja, hogy meglelje azt a társát, aki kiegészíti őt, és kiteljesítő hatása van a kapcsolatukra. Alapeszméje a forma tökéletessége. A Mérleg megmérés, az értékelés, az ítélet jelképével azonosul, az ő esetében a gyakorlatban alkalmazott mérték sokszor az ízlés kérdéséről, illetve az esztétikáról szól. Úgy véli, hogy az értékelés mértékegysége akármi lehet, ám meg kell jegyeznünk, hogy az ő világában az értékelés mértékegysége, mint fogalom magába kell, hogy foglalja mindazt, amiben általában meg tudnak egyezni az emberek. Egy adott dolognak minden oldalát megvizsgálja, ám, amikor döntést kell hoznia ez az ösztönös szemlélete gyakran sarokba szorítja. Az a kérdés, hogy biztos, hogy jó döntést hoztam, és mi van, ha mégis kimaradt az alternatívákból valamelyik, egészen pontosan fejezi ki hezitáló jellemét.

A Mérleg a "Szerető", aki szereti egyensúlyba hozni az "én" és "te" oldalát, az emberi kapcsolatokra, a harmonikus együttélésre teszi a hangsúlyt. Számára az "én" és "te" olyan kulcsszavak, amelyek szövetsége által a szó eredeti értelemben vett "mi" születik meg. A szubjektív tapasztalat felett álló gondolkodásra törekszik azzal a céllal, hogy minden helyzetben igazságosan tudjon ítélni és cselekedni. Az egyensúly és a harmónia iránti vágya abban segíti, hogy elfogadja a másikat olyannak, amilyen, ugyanis hajlamos idealizálni, vagy éppen elfedni hibáit. Úgy igazítja a lépteit, hogy közben tisztában van azzal, hogy az arany középutat megtalálni nem könnyű feladat. Számára minden egyes ember kincs, és mélyről érzi azt az igazságot, hogy akkor él valójában, ha folyamatosan növeli emberi kapcsolatainak a számát. Tudja, hogy sokfajta ember létezik ebben a világban, és mindenki más és más, ugyanakkor keresi a saját közösségét. Azzal is tisztában van, hogy az emberi kapcsolatok jelentős szerepet játszanak abban, hogy saját személyisége tovább formálódjon, illetve, hogy személyisége által mások tovább formálódjanak a harmónia szintjén.

Minél inkább azt látja, hogy a körülötte lévők jól érzik magukat, annál jobban érzi magát, azonban idealista énje nem kedveli a valóság kellemetlen oldalait. Hajlamos arra, hogy elfedje a számára nyomasztó, illetve nehéznek tűnő problémákat, ezzel szemben kapcsolatai terén az együttes erőfeszítésekben találja meg a hajtóerőt. Karaktere szerint könnyed, légies, bájos. Szereti a szép tárgyakat, a szép ruhákat, az elegancia és a megjelenés összhangjára törekszik. (A Mérleg-emberek között azonban van olyan típus, aki stílusát nézve erőteljesen harsány, s a feltűnést keresi.) Konfliktuskerülő természete kerüli a veszekedéseket, a vitákat, ám a kellemetlen helyzetekben kénytelen bevetni nagyszerű diplomáciai érzékének fegyverét. Simulékony karaktere és finoman udvarias természete szeretetre méltóvá és közkedveltté teszi. Soha nem akar megbántani senkit, ezért is köt könnyen kompromisszumot.-Érzelmi és szerelmi kapcsolataiban elsősorban a derűs légkörre, a könnyedségre, kötetlenségre vágyik. Még a harmóniánál is fontosabb számára a kiegyensúlyozottság állapota, a látszatbékével nem elégszik meg, előbb vagy utóbb leleplezi azt. Fontos számára, hogy megtudja, mi a környezetének a véleménye, és ha döntést kell hoznia, mások érdekeit mindig figyelembe veszi. Akaratereje azonban nem erős, így hiányzó akaraterejét az érvek és ellenérvek mérlegelésével próbálja egyensúlyozni. Kiemelkedő adottsága, hogy remek közvetítő és taktikus. Nem ragaszkodik görcsösen elképzeléseihez, meghallgatja mások véleményét, és engedi, hogy meggyőzzék. Ha társaságban van, először naivnak és bizonytalannak látszik, majd észrevétlenül átveszi az irányítást. Játékával képes sok mindent felszínre hozni a másikból, és a feszült légkört oldottá tenni.

A tökéletes házasságról ábrándozik, kapcsolatában mindig az összefonódásra törekszik, azonban, ha házassága vakvágányra futott, a szakítást igyekszik úgy rendezni, hogy a másik fél úgy érezze, hogy ő akar szakítani vele. Öntudatos és önérzetesen büszke, a harcot értelmi eszközökkel vívja meg, a kiegyezés elérése érdekében. A formaságokat azért tartja fontosnak, mert ezekkel áthidalhatja az ellentéteket. Életében sokszor lép előtérbe a jog, az igazság és mások megbecsülése, kiváló bíró, ügyvéd és jogász lehet belőle. Feltűnő tehetsége van a szépség megteremtéséhez, érzi a színek csöndes és lüktető ritmusát, valamint kiváló arányérzéke van. Nagy csodálója a művészeti ágaknak, veleszületett művészi érzékét képes a mindennapi életben hasznosítani. Achillesi sarka a döntésképtelensége és a másoktól való függősége, feladata a másik ember valódi természetének elfogadása. Ritka sajátossága, hogy objektív szemléletéhez beleérző képesség is párosul, azonosulni képes szerepekkel és szereplőkkel. (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?