Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Nyilas vagyok! Az impozáns nő, a kalandvágyó férfi...

Nyilas vagyok! Az impozáns nő, a kalandvágyó férfi...

  2005.07.26. 17:45

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legvonzóbb és a leggyönyörűbb ezen a vidéken? De kérlek, ne túlozz, őszinte és egyenes légy hozzám! - mondja a Nő, hófehér gyöngysorát a nyakán igazítva. A Férfi éppen gyertyát gyújt, nem szól egy szót sem, és mosolyogva vörös bort önt két kristálypohárba. Kezébe veszi a két poharat, a kedveséhez lép, és így szól: A tükröd vagyok, szépséges szerelmem, kérlek, csókolj meg! Mondd, tetszem-e neked? A Nő szájon csókolja, és felkacag: Én Királyom, Te és Én a teljesség vagyunk, mert minden bizonyossággal tudom, hogy Isten is egymásnak teremtett minket!

Milyen a Nyilas-hölgy?

Az impozáns nő. Általában magas, arca ovális, vonásai nemesek, szeme mandulavágású, tekintete csupa érdeklődés. A csípője gyakran széles, a lába feltűnően hosszú. A haja dús, homloka magas. Külseje impozáns, feltűnő jelenség. Nehéz meghódítani, magasra teszi a mércét, az ideális kapcsolatról ábrándozik, de ha egyszer valaki elnyerte kegyeit, elárasztja szeretetével, lényével szinte minden percben képes "átölelni" kedvesét.

Kitűnő beszélgetőtárs, és szerelmi kapcsolataiban is megbízható, jó barát, közvetlensége és vidámsága pedig magával ragadja a férfiakat. Olyan társat keres, aki jóindulatú és jóakaratú, és az is fontos számára, hogy moralitásában hibátlan legyen. Energikus, tüzes, ugyanakkor imád beszélni, és játszani a helyzetekben és a helyzetekkel. Remek humorérzéke van, azonban megjegyzései néha annyira telibe találnak, hogy már-már tapintatlannak tűnik. Mindig kimondja, amire gondol, nem köntörfalaz, holott jól tud bánni a szavakkal. Imádja, ha udvarolnak neki, nem jön zavarba, engedi és élvezi.

Olyan társra vágyik, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő, nyitott a világ dolgaira és érdeklődő. Partnerével szemben "nyíl-egyenes", rámutat a hibáira és gyengeségeire. Sokszor tűnik titokzatosnak, gondolatai a távolba viszik. Általában megáll a saját lábán, és egymaga is képes valóra váltani álmait. Bátor és független nő, stílusa könnyed. Bármikor meleg hangulatot tud teremteni, eredeti gondolkodása és érdekes elfoglaltságai elbűvölik szerelmét.**Aktív, ambiciózus, férjét is mindig motiválja, a siker elérésére sarkallja, és vonzóvá teszi számára a kihívásokat. Művelt, bármikor el tud beszélgetni partnerével az aktuális kérdésekről, s komolyan érdeklődik férje hobbijai iránt. Gyenge pillanataiban olyan ígéreteket tesz, amelyeket nem tud betartani, és olykor felfúj jelentéktelen dolgokat. Jellemző rá a veleszületett életszeretet, egy jó kapcsolatban a legideálisabb feleség. Mint anya nem köti magához gyermekét, szabadnak neveli, és pozitívan veszi tudomásul, hogy csemetéje önálló életet él.

Milyen a Nyilas-férfi?

A kalandvágyó férfi. Az átlagnál magasabb, az arca ovális, a szeme nagy és érdeklődő, tekintete a távolban jár, arcvonásai nemesek, archaikusak, végtagjai hosszúak; feltűnő jelenség. A szerelemben szerelmes, és azzal a céllal keresi a kalandokat, hogy felfedezze a nőkben a mélyen elrejtett nőt. Több el nem kötelezett kapcsolatot tarthat fenn egyszerre, és ezt nem rejti véka alá.

Ha meg akar hódítani valakit, őszintén beszél magáról, a jövőre vonatkozó terveiről, álmairól és vágyairól, ugyanakkor zavarja, ha a kedvese nem egyenes, egy ideig tűri, majd otthagyja, s ez nem okoz neki fájdalmat. Partnerét mindig előreviszi, a maximumot akarja kihozni belőle, szüntelenül az önjobbításra sarkallja. Az erotikában is nyílt és egyenes, de mindig betart bizonyos erkölcsi és etikai szabályokat. Határozott erkölcsi elképzelései vannak a szerelemről és az erotikáról, és nem hajlandó lejjebb adni az igényeiből.

Partnerével szemben magas követelményeket támaszt, mert fontos számára, hogy tisztelje személyét és életét. Leginkább ahhoz vonzódik, akit taníthat, és akitől tanulhat, valamint akit segíthet a fejlődésben, és aki segíti őt a fejlődésben. Kezdeményező típus, ha valaki megtetszik neki, bátran, merészen ismerkedik. A nők szeretik kedves, bohém énjét. Nem lehet korlátozni, a függetlenségre törekszik, fontos számára a szabadsága, szüksége van arra, hogy időnként a saját feje után menjen. Ugyanakkor nyugodtan el lehet engedni, mert a leghűségesebb típus a világon, a szerelemben pedig szó szerint lovag.

Legfőbb vágya, hogy partnerével együtt fedezze fel a világot, legyen az a vallás, politika és tudomány terepe. Nem szabad korlátozni értékrendjében, eszményeit és jövőbeni elgondolásait semmibe venni, mert különben örökre eltűnik. Házassága rendkívül mozgalmas, mindig keresi az izgalmakat, az új fordulatokat, fontosak számára a közös szabadidős programok, a hétvégi kiruccanások. Gyermekeit az optimista gondolkodásmódra, az élet szeretetére neveli, felelőssége teljes tudatában gondoskodik róluk.

Milyen a Nyilas?

Valóban szerencsésnek mondhatja magát, mert erős benne az életigenlés, az élet tisztelete. Természeténél fogva általában derűs és optimista, és megvan az a csodálatos képessége, hogy örüljön az életnek. A múlttal nem igazán akar foglalkozni, a szomorú emlékeket, az egykori válsághelyzeteket gyakran képes pozitívan látni. A jelent, de legfőképpen a jövőt tartja fontosnak; úgy véli, hogy a jelen ugródeszka a jövő felé. Tudja, hogy a múltbeli élmények olyan megtapasztalásokról szólnak, amelyek mögött mély és univerzális összefüggések rejlenek. Az okságok számára azt sejtetik, illetve jelentik, hogy ami megtörtént vele, és ami a világon történik, az nem lehet értelmetlen. Mindennek értelme van! - mondja sziklaszilárd hittel. Érzi, hogy földi léte arra vár, hogy felfedezze a feltáratlan lehetőségeket és az új megtapasztalásokat.

Idealista énje a magasztosabb eszméket, a különböző világnézeteket kutatja. Született filozófus, vágyik a körülötte lévő világ megértésére, de javítására is, mindig újabb szellemi horizontot keres, egy tiszta, jó világban szeretne élni. Az összefüggéseket egészében akarja látni, és a rendelkezésére álló ismereteket és tapasztalatokat megpróbálja szintézisre emelni. Nyitott a társadalmi jellegű információkra, a személyes és a társadalmi ügyek közvetítője, a szociális kérdések iránt érdeklődik. Fontosnak tartja, hogy másokat is az egyetemesség elveinek megismerése felé tereljen. Optimista szemlélete abban segíti, hogy bármi is történjen vele, mindig bízzon önmagában, és hogy a szenvedés helyett az örömöket tudatosan és teljes szívével élje. Derűje, amely felvillanyozza, és általában magával ragadja környezetét, abból az intenzív belső erejéből is adódik, hogy lénye mélyéből hisz reményeinek és álmainak megvalósulásában.

Lelkes és lelkesít, képes másokban is reményeket kelteni, és hitet ébreszteni. Motiváló meggyőződésével és bizakodásával, hogy minden jóra fordulhat, a nehéz helyzetekben lévő embereket a csüggedésből mindig felemeli. Etikus, és minden, amibe belekezd, az optimizmus és vitalitás erejét hordozza. Vágyik az elismerésre, a tapsra, a dicséretre, ebben olyan, mint a gyerek. Fantáziavilága gazdag, sokszor túloz, eltúloz, és ösztönösen színezi át a történeteket, s írja át a helyzeteket, hogy utólag jobbnak, szebbnek lássa magát; büszke szeretne lenni önmagára. Általában belátja a hibáit, hangsúlyozott az ítélőképessége és erősen morális. Azzal a bíróval azonosul, aki inkább az embert nézi, mint a törvényt.

Időnként vele is megesik, hogy optimizmusát egy időre elveszíti, de újra megtalálja, s ha bajba jut, mindig megérkezik a segítség. Szeret utazni, minden álma, hogy bejárja a világot. Közvetlen személyiségével bárkiből képes felszabadítani a gátlásokat. Szeretetre méltó egyénisége és pozitív gondolkodása miatt mindenki kedveli. A dolgok előnyös oldalát látja, a környezete issza buzdító szavait, és gondolkodás nélkül elfogadja tanácsait. Egész lényében gyertyalángként és néha fáklyaként ég a hit; eredendően hisz abban, hogy bármi jóra fordulhat. Joggal érzi magát a "Szerencse Gyermekének". Segítőkezét bármilyen körülmények között képes az elesettek felé nyújtani. Nagyvonalú, távol áll tőle a kicsinyesség, a bosszú, haragja heves, de nem tartós. Jellemző rá a spontaneitás, intuíciója sokszor átvezeti a nehézségeken, az előrehaladás híve, fontos élethelyzeteiben általában megtalálja a motivációkat.

Szétáradó emberszeretete mindig megnyilvánul, és bármikor ki tudja fejezni. Jóindulatú, soha nem gyanakvó, emiatt gyakran kihasználják. Jó kedélye, mint a mágnes vonzza az embereket; még akkor is képes vidám lenni, ha komoly gondjai vagy súlyos problémái vannak. Barátkozó természete miatt sokan veszik körül; közösségi ember. Kettős karakterű, egyrészt keresi az együttérzés és együttműködés magasabb rendű céljait, másrészt szereti a jólétet és az élet kellemességeit. Minden érdekli, ami a közösség és a társadalom együttes munkálkodásával összefügg, a már meglévő rendszert akarja szolgálni, mert szerinte minden, ami van, az nem véletlenül, hanem valamilyen céllal van. Bizonyos mértékben konzervatív a szemlélete, csak részben hajlandó elfogadni az újat, miután összeegyeztette a már meglévő értékekkel.

A hittel, a vallással, a világi törvényekkel kapcsolatos kérdések első helyen állnak érdeklődési körében. Kedveli a szertartásokat, a ceremóniákat, az ünnepeket, az ünnepies külsőségeket, a díszes környezetet, az ünnepi hangulatokat. Adakozó és bőkezű is tud lenni, részt vesz jótékony célú aláírásokban, gyűjtésben. Széles látókörű, mozgékony fizikai és szellemi értelemben, gondolatai sok mindenre kiterjednek, meg akarja érteni az egész társadalmat.

Élvezni akarja az élet adta bőséget. Imád jól élni és enni, nagy az étvágya. Néha figyelmetlen, mert, ami nem érdekli, arról ösztönösen nem vesz tudomást. Elvárja, hogy akivel találkozik, az ugyanolyan könnyed és nyílt legyen, mint ő, ezért néha félreértik, azt gondolják róla, hogy hiányzik belőle az empátia. Képtelen titkot tartani, észre sem veszi, s kicsúszik a szájából a rábízott titok. Őszinte, egyenes viselkedésével időnként zavarba hozza a környezetét. A jog és az erkölcs sokszor fontos szerepet játszik életében. Érzi, hogy az embernek szüksége van bizonyos törvényekre, amelyek a viselkedését irányítják és elvezetik a becsületességhez. A minden ok mögött rejlő abszolút igazságot keresi. Arra törekszik, hogy egy tágabb körű filozófia segítségével egyesítse az embert Istennel.

Mindig nagy szabású dolgokra törekszik, ha elért egy bizonyos pozíciót, mint remek stratéga megpróbálja megőrizni; hatalmas teljesítményekre képes. Nem kedveli a korlátokat, a szabadság vonzza, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy engedelmeskednie kell a korlátoknak. Amikor közel van a céljához, jellemző rá, hogy egyszerre több tervbe kezd bele. Néha többet akar, mint amennyi lehetőségként a rendelkezésére áll, ugyanakkor meg akarja váltani a világot, szebbé, jobbá, tökéletesebbé szeretné tenni. Bízik az életben, az élet értelmében, a saját jövőképében. (by Mira)

 

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók