Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Vízöntő vagyok! A különleges nő, a modern férfi…

Vízöntő vagyok! A különleges nő, a modern férfi…

  2005.07.26. 19:37

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legizgatóbb, a legérdekesebb ezen a vidéken? - mondja a Nő dúdolva. Ó, tükröm, tükröm, mondd meg nékem, hogyan lehetnék én szüntelenül izgalmas, amikor kedves arcom mindig ugyanaz? - énekli a férfi, a nő hangját utánozva, miközben kezében egy kis tükröt tart. Ne bolondozz, én ezt halálosan komolyan kérdeztem! - feleli a Nő, miközben fejére laza mozdulatokkal egy égővörös parókát húz. Szerelme egy kicsit meghökken kedvese átváltozásán, majd gyorsan átöleli, és a fülébe súgja: Lehetsz te "mindig ugyanaz", de én akkor is szeretlek, mert nálad extrább és játékosabb nőt bizonyára soha nem találnék.

Milyen a Vízöntő-hölgy?

A különleges nő. Középmagas, illetve magas, csípője keskeny és nincsenek erőteljes idomai; arca hosszúkás, vonásai kicsit karakteresek, szeme és bőrszíne világos, mozgásában kecses, hangjában van valami különös. Kifejezetten érdekes jelenség, és miközben beszél, szája mosolyra húzódik. Kedveli a népes társaságot, általában sok barátja van, mindenkivel el tud beszélgetni, nyitott és érdeklődő. Sokszor kiismerhetetlen, viselkedése változó, hol "furcsán" komoly, hol igen laza. Nem igazán gyakorlatias, inkább az elmélet, az elvek, az eszmék érdeklik. Remek intuícióval rendelkezik, és olykor megpróbálja másokra kényszeríteni elképzeléseit.

Könnyen köt ismeretséget, és nem csinál abból gondot, hogy ő kezdeményezzen. Intimitásában független, s ha valaki megtetszik neki, ő fogja eldönteni, hogy mikor és mennyire fogja magához közel engedni, s előbb vagy utóbb elhagyja azt, aki magához akarja láncolni. Mint nő elbűvöli a férfiakat különleges, nem mindennapi külsejével. Öltözködése olykor túllépi a normákat, a divatot percre pontosan követi, illetve a divatnak fittyet hányva, a maga divatirányzatának hódol. Ha szerelmes, a fellegekben jár, tündéri és bájos, és kicsit úgy viselkedik, mint a szerelmes "művésznő", aki éppen valamelyik szereppel azonosul. Ám az ő esetében a szerelem hamar elmúlik, viszont könnyen visszatérhet!

Az egyéniségében színes, intelligens férfit keresi, aki felkelti benne a személye iránti érdeklődést és a kíváncsiságot. A "csíntevések" nem állnak messze a Vízöntő-nőtől, imád helyzeteket teremteni és játszani a helyzetekben. A "kamaszlány", aki tragika és komika is tud lenni, ha szükségét látja ennek. A férjével szemben őszinte és nyílt, jó barátja, és megbízik benne. Időnként túlzott elvárásai vannak vele szemben. Mint anya a függetlenségre neveli a gyermekeit, ugyanakkor arra tanítja őket, mindig törekedjenek arra, hogy mások hibáiból tanuljanak. Így előfordulhat, csak részben engedi, hogy saját tapasztalatokra tegyenek szert.

Milyen a Vízöntő-férfi?

A modern férfi. Általában magas, illetve középmagas, termete nyúlánk; arca hosszúkás, tekintete átható, a szeme kerek és nagy, arcszíne világos, határozott vonásai vannak, a haja hullámos. Sokszor kisfiúsnak tűnik. Természete szerint nyitott, őszinte és beszédes. Nem kedveli a konvenciókat, ám szeret "kísérletezni". A gyengébb nemet intellektuális módon "kóstolgatja", és hiányzik belőle az erős szexuális ösztön. Magatartására nézve különcködő, érdekes személyiségével hívja fel önmagára a figyelmet. Gyakran kiszámíthatatlan, az ismerkedés kezdetén sok mindent ígér, de nem tartja be. Az a nőtípus izgatja, aki nem mindennapi, aki képes őt meglepni.

Sok nő kelti fel a figyelmét, elég egy csinos boka, egy izgalmas gesztus, egy szokatlan anyajegy az arcon, a vállon, miközben nyughatatlanul keresi az igazit. Jellemző rá, hogy egyszerre több kapcsolatot tart fenn. A szerelem megélése és fenntartása sokkal fontosabb számára, mint az erotika. Kedvesének szinte napra késznek kell lennie, mert a Vízöntő-férfi mindig vágyik az új hatásra, egy olyan fordulatra, amely által újra felfedezheti partnerét. Érzelmei hamar kihűlhetnek, amit mentálisan vesz tudomásul, tényként regisztrálva. Ő a modern férfi, aki ösztönösen adja át magát a "friss" áramlatoknak, az új hatásoknak. Nem kedveli a szokványosat, a megszokottat, és ez az öltözködésében is érzékelhető.

Párkapcsolatában is meg akarja őrizni függetlenségét, lehetetlen pórázon tartani. Kedvesének is megadja a szabadságot, és rendszerint megbízik benne. Nem féltékeny típus, de ha ezzel a kellemetlen érzéssel találkozik, egy idő után képes legyőzni azt. Ha házas, a bajban nem hagyja magára a feleségét, megbízható, segítőkész barát. A hűségét érdekesen fejezi ki, nem látványosan, hanem magától értetődőn, természetesen. Fontos számára, hogy házassága izgalmas, változatos legyen, a közös kalandok és a közös feladatok inspirálják. Az érzelmi kitörésekre általában hűvösen, elutasítóan reagál, a világos, tiszta érveket szereti. Mint családapa sok mindenre okítja gyermekét, együtt fedezi fel vele a világot, és a mások elfogadására tanítja, a tudományra, a technikára már korán felhívja a figyelmét.

 Milyen a Vízöntő?

Az a fontos, hogy ki vagyok! - ez a vezérelv egy olyan "szerepet" kényszerít rá, amely nem könnyű számára, és ami miatt sokszor arra vágyik, hogy a személyiségét mindenkor elismerjék. A lényéből fakadóan a konzervatív dolgok ellensége, nem igazán kedveli a hagyományokat és a normákat. Irtózik az ósdi, elavult dolgoktól. A függetlenségre törekszik. Ösztönösen lázad, nem tűri a kötelékeket, a bilincseket, a kötetlenségnek örül. Excentrikus, emiatt sokat is kell szenvednie. Eredeti egyéniség, váratlan fordulatokat tud teremteni, és önfeláldozó a vakmerőségig.

Értelmi-szellemi téren tudja elsősorban kifejezni magát. Racionális, logikus elme, ugyanakkor képes merészen gondolkodni, aminek köszönhetően fantasztikus szellemi bukfencekre képes és meglepően új összefüggésekre tesz szert. A tudomány és a technika érdekli. A technikai vívmányok megalkotója, feltaláló és felfedező is egyben. Sokat dolgozik a gondolati formák és a szellemi képek megalkotásán. Értelmi-szellemi téren tudja elsősorban kifejezni magát. Racionális, logikus elme, a tudomány és a technika területei érdeklik. Képes objektív szemmel látni a világot. Az emberiség egységének megértésére törekszik, kommunikatív és racionális tulajdonságait éppen ebben szeretné megélni.

Találékony, intuitív. Mindig az új utakat keresi. A gondolkodás terén is szabad teret követel, a szárnyalást igényli, számára az igazi érték az, amely megáll minden próbát. Az új többet jelent számára, mert lehetőségeket rejteget, nem is sejtett tartalommal. A világ minden javában szeretné részesíteni az emberiséget, mindenekelőtt szellemi téren. Idealista, erős benne a tökéletesség utáni vágy, és hajlamos arra, hogy a hétköznapi valóságnak hátat fordítva az ideák világába meneküljön. Maga is tudja, hogy gyakorlatiasabb szemmel kellene néznie a világot. Amikor akadályokba ütközik, türelmetlenné, idegessé és levertté válik. Gyakran nincs ideje teljesítenie társadalmi kötelezettségeit, és könnyen kimerítheti magát. Szilárd alapokat kell megteremtenie ahhoz, hogy hajlékonyan használja valós képességeit és adottságait.

Érdeklik a humanitárius célok, a szociális kérdések, a nevelési problémák. A csoportmunka szellemében törekszik létrehozni egy közös művet, amelyből azonban megfelelően szeretne részesülni.

Nagy az igazságérzet benne, ezért sokszor megvédi azokat, akiket valamilyen sérelem ért. Ha ő húzza a rövidebbet, nem áll bosszút, egyenesen kimondja a véleményét, aztán tovább megy.

Kiemelkedően intelligens, okos, művelt, zseni és lángelme. Kalandvágyó, ugyanakkor balfogásaiért, ballépéseiért sokszor nagy árat kell fizetnie. Ha szükségét érzi, remekül képes alkalmazkodni, ám az elvei mellett makacsul kiáll, nem lehet meggyőzni. Emberi kapcsolataiban olykor kiszámíthatatlan, szélsőségesen egyénieskedő. Ha kudarcok érik, fel akarja önmagára hívni a figyelme. Ösztönösen keresi a konfrontációkat, az ellentétet, ugyanakkor nincsenek előítéletei! Minden emberben meg tudja találni a szépet, nemre és fajra való tekintet nélkül. A legfőbb vágya, hogy szerettei és mások életét eredeti gondolkodásmódjával tartalmasabbá és értelmesebbé tegye.

Ébresztőt szeretne fújni, és talpra állítani a környezetét, ezért viselkedésével váratlanul felrobbantja a helyzeteket. Vesd le a régi ruhádat, hogy felvehesd az újat! - kiáltja, majd továbbfűzi: merj megújulni, de előbb hagyd el megszokott viselkedési mintáidat! Sok ellentmondás lakozik benne. Néha kényszeresen érzi annak szükségét, hogy valami olyat cselekedjen, ami ellentmond a logikának. Provokáló is tud lenni, fittyet hány az illemre, a normákra. Életére jellemzőek a fordulatok.

Szabadelvű és öntörvényű, ugyanakkor vele is megesik, hogy nem meri felvállalni az egyéniségét. Érzi, ahhoz, hogy más legyen, szüksége van másokra. "Nagy" élethelyzeteiben általában a kudarccal kell találkoznia, hogy elsöprő sikerre tegyen szert. Ebben az esetben nem szabad feladnia a harcot, újra kell küzdenie. A lecke és a kihívás számára az, hogy ne korlátozza önmagát abban, hogy számára kötelező az első nekirugaszkodásra eredményt elérnie, illetve sikerének tökéletesnek kell lennie. Bátorrá kell válnia abban, hogy a tévedések útját járja. Feladata, hogy megtanulja azt, hogy az embernek szüksége van a korlátokhoz és korlátozásokhoz, hogy közben értékelje a szabadságot.

Sokoldalú tehetséggel rendelkezik, ám éppen ezért néha nehezen találja meg a megfelelő munkatevékenységet. Ahhoz, hogy előbbre jusson, világos célokat kell megfogalmaznia. Rendkívüli stílusa van, ami miatt sokan imádják, és stílusérzékét több szakmai és egyéb területen bármikor kamatoztathatja. Személyisége szeretetreméltó, kedves és vidám, csupa humor, felismerései elképesztően találóak, de nem bántóak. A nagy betűs bohém, aki képes színt vinni mások életébe, és nagy szív lakozik benne, sok embert szeret egyszerre, szinte mindenkit, az egész világot, de egyet nehéz szeretnie. Ellentmondásos énjét jól érzékelteti az is, hogy hajlamos szép álmokat kergetni, miközben tárgyilagos és logikus gondolkodású. Ha nyugalom, vagy biztonság van az életben, akkor változtatni akar, például elköltözni, állást változtatni. A "lázadó" Vízöntőnek meg kell tanulnia a mérték és a határok betartását.  (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?