Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Halak vagyok! A romantikus nő, a művész-alkatú férfi…

Halak vagyok! A romantikus nő, a művész-alkatú férfi…

  2005.07.26. 19:51

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, szép vagyok-e én egyáltalán? - kérdezi a Nő lágy hangon. A Férfi szíve egy kicsit összeszorul, mintha szomorúságot keltett volna benne kedvese kérdése. Én szerelmem, szemem világában te vagy a legszebb, tekinteted lágy és oly ragyogó, mint a napsütötte tenger - mondja, és kezével átfonja a Nő derekát. Érzik, hogy ölelésükben újra megszületik a szerelem, mindketten sejtik, hogy egyszerre hallják a szférák zenéjét. Szemük nedves csillogásában tökéletesen látják, hogy egymásban határtalanná váltak. Arcuk átszellemülten sugárzik a különleges, neve nincs boldogságtól.

Milyen a Halak-hölgy?

A romantikus nő. Két alaptípus tartozik hozzá: a nagyobb termetű, akinek járása imbolygó, lomha, és szeme értelmet, megértést sugároz. A másik a középtermetű; járása élénk, kecses, és nagy szeméből mély érzés árad. A Halak-nő különleges vonzerővel rendelkezik, lénye magnetikus, titokzatossága magához csalogatja a férfit, aki a szerelmét gyógyító erejűnek is érzi.

Szuper érzékeny, s ha megbántják, nem lehet rajta észrevenni. Ha állást kell foglalnia, finoman mondja ki a véleményét. A döntés előtti helyzetekben ingatag, sokszor maga sem tudja, hogy olyankor mitől fél. Kapcsolatában egyenesnek, őszintének tűnik, ám partnere mégsem tudja, hogy valójában mi játszódik le benne, mire gondol, és mit érez, azaz hányadán áll vele. Maga is vonzódik a különleges emberekhez; ezért könnyen elcsábítható, s belekeveredhet olyan emberek társaságába, akik erősen befolyásolhatják, aminek eredményeként elveszítheti józan ítélőképességét, és feladhatja személyiségét.

Sokszor kihasználják segítőkészségét. Egyik legfőbb feladata, hogy határt szabjon az én-központúsága és az önzetlenség között. Adakozó, amije van, jó szívvel adja, nem filléreskedik, ám sokszor küzd anyagi gondokkal. Szentimentális, néha jellemző rá az önsajnálat, ami az önpusztítás felé viheti. Partnere szükségleteit mindig figyelembe veszi, és hajlamos alá rendelni magát. Házastársának tisztában kell lennie azzal, hogy csak a megértő, de szigorú nevelésével józaníthatja ki. A Halak-nőnek szüksége van a kritikákra, amelyek segítségével önmagát céltudatosan építheti. Akár feleségként, akár anyaként szüksége van arra, hogy mélységes szeretetének és tiszta érzéseinek mindig "hangot" adjon.

Milyen a Halak-férfi?

A művész-alkatú férfi. Ugyancsak két alaptípus tartozik hozzá, a mackós és a törékeny típus. Mindkét típus esetében a testükhöz képest rövidebbek a karok és a lábak. A Halak-férfi szeme is nedves, szája legtöbbször széles és vastag. Lényéből bizalmat és nyugodt erőt áraszt, amit a legtöbb nő vonzónak és elbűvölőnek tart.

Nem tűri a korlátokat, nem engedi, hogy korlátozzák szabadságát, mihelyt ezt észreveszi, a drámai jeleneteket kerülve, a kapcsolatot megszünteti. A kötöttségek megfojtják, ami miatt nehezen tudja megtalálni a számára megfelelő partnert. A különleges érzelmeket szereti, sokszor maga sem tudja, hogy mi az, amire lelke mélyén vágyódik. Gyakran vonzódik a titkos kapcsolathoz, illetve szerelmi viszonyhoz. Bonyolult típus: energikus és határozott, ugyanakkor lágy és finom. A nők szeretik érzékeny alkatát, benső titkaikat szívesen megosztják vele.

Művész-alkatú, külsejében is sokszor érezhető. Spirituális is egyben, különleges világa felcsigázza a nők érdeklődését. Viselkedése azt is elárulja, hogy olyan, mint egy gyermek, aki vezetésre, segítségre szorul. Sokat fantáziál, a materiális valóság elől az álmok világába menekül. Magánélete terén nem szeret a problémákkal szembenézni, ám karrierjében kedveli a kihívásokat, talpraesett és leleményesen kreatív. Egy olyan erős kezű társra van szüksége, aki a pragmatikus gondolkodásmódra következetesen és állhatatosan tanítja, valamint abban segíti, hogy a benne lévő határtalan szeretet megnyilvánuljon nap, mint nap.

Milyen a Halak?

Kivételes megérzései vannak! Jóindulatú, segítőkész, mély empátiával rendelkezik, általában önzetlen. Ha ráébredt saját erejére, az élet bármilyen területén megállja a helyét. Fantáziavilága élénk és rendkívül dús, hasonló a kisgyermekekhez, akiknek élénk a képzeletük, és gyakran ültetik át a valóságba, illetve olykor a valóságba szövik álmaikat.

Hatalmas beleérző képességgel rendelkezik, a legérzékenyebb művész-alkat. Tehetsége szerteágazó, de sokszor akadályozza önmagát abban, hogy képességei érdekében céltudatosan, a szorgalom jegyében gyakorlati lépéseket tegyen. Hajlamos háttérbe szorítani önmagát, csendes, visszahúzódó karaktere mintha ebben segítené. Döntő fontosságú élethelyzetei arra tanítják, hogy ne érezze magát porszemnek, illetve, hogy a porszemben is megtalálja az erőt, azaz: az elefánt és a hangya között valójában az a közös, hogy mindkettő valami nagyobbhoz képest törpe. A relativitás az ő esetében káoszt idéz elő, meg kell tanulnia, hogy önmagából kiindulva önmagához térjen vissza azzal a céllal, hogy felfedezze azt az igazságot, hogy az elefánt az elefánt, a hangya pedig hangya.

Az érzelmek és az ösztönök irányítják. Érzelmi beállítottságú, ám született filozófus. Tudja, hogy olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel viszont az átlagember nem, mégis szerény tud maradni. Jó lenne, ha ne feledkezne meg arról, hogy önkifejezésének és képességeinek skálája univerzális! Sokszor érzi, hogy valamilyen nagy feladattal született, illetve missziója van. Nemcsak emberbarát, hanem emberszerető, gyakran hoz áldozatokat másokért. Együttérzése rendkívül mély! Nyitott mások szenvedésére, a megmentő szeretne lenni, azonban jó indulatát sokszor kihasználják, ami miatt elhanyagolja saját kötelességeit. Előbb belefolyik mások életébe, majd beleavatkoznak az ő életébe! Ebben is, mint sok minden másban meg kell húznia a határokat. Finom érzésű, ritkán bánt meg másokat, az agresszióra passzívan reagál, csöndes és nyugodt marad. Legfőbb motivációja a szeretet, amely által kiteljesedhet, élete öröm és ragyogás lesz.

Erős az igazságérzete, az általános igazságot keresi, ugyanakkor sokszor felteszi magának azt a kérdést, hogy az ő céljai vajon igazak-e? Tényleg ez lenne az életcélom, biztos, hogy ezt akarom? - ezek a kérdések oly annyira megzavarhatják, hogy meginoghat saját hitében, elképzeléseiben, holott az volt a szándéka, hogy objektíven lássa a valóságot. Éppen ezért néha elveszti valóságérzékelését. Nagy szüksége van arra, hogy felismerje: egy adott "apró" célkitűzésének tudatos végrehajtása egyrészt erősíti önbizalmát, másrészt igazolja, hogy elképzelése reális volt-e, vagy sem, mert útközben derül ki az igazság!

Jellemző rá a kettőség! Nyitott és zárt, őszinte és rejtélyes, hangsúlyosan objektív és erősen szubjektív, jelen van és nincs jelen és így tovább, éppen ezért nehezen kiismerhető, megfoghatatlan. Azt szokták rá mondani, hogy jó hallgatóság. Tényleg úgy tudja meghallgatni az ember sírálmait, bánatát, hogy az megkönnyebbül tőle. Mások véleményét könnyen elfogadja, távol állnak tőle a dogmák. Küzdelme a következőképpen fogalmazható meg: igényli, hogy másoknak alávesse magát és feladja saját vágyait a kedvükért, ugyanakkor ezen a folyamaton keresztül keresi személyes célkitűzéseit és a hozzá tartozó eszközöket.

Otthon érzi magát a színház, a film, általában a művészetek világában, amelyben tehetségét, kreatív képességeit bármikor kamatoztathatja, ugyanakkor az üzleti életben is helyt áll. Lenyűgöző érzékkel kerüli ki a konfrontációt, szinte belesimul a környezetébe. Érzelmeit kutató személyiség, akinek szüksége van az elvonulásra, a magányra, amely feltölti. Erős spirituális törekvések jellemzők rá.

Első számú feladata, hogy megtalálja személyes identitását, erősítenie kell saját megvalósító erejét. Nem szabad, hogy mások akarata, illetve akaratgyengesége legyőzze, muszáj nap, mint nap fejlesztenie akaraterejét, és aktivizálnia magát. Fel kell vállalnia a saját élete iránti felelősséget, mert mindenki felelős azért, ami történik vele! Erősen vágyik a szabad életre, éppen ezért sokszor szenved azoktól a korlátoktól, amelyek az élete elébe állít, holott kihívásnak kéne azokat tekintenie. Folyamatosan kontrollálnia kell az érzéseit.

Önmaga számára is a legösszetettebb és a legkiismerhetetlenebb ember! "Ki vagyok, és hol a helyem az életben?" - ezek a kérdések jellegzetesen tükrözik a Halak emberének sajátos belső világát.

Különbséget kell tennie az álom és a valóság között. Ha a korlátokat, a korlátozásokat, a kihívásokat nem fogadja el, és ha nem ragaszkodik a saját szükségleteihez, az a veszély fenyegeti, hogy lassanként, szinte észrevétlenül szétfolyik az élete! Kár lenne érte, mert azzal a rendkívüli, csodálatos erővel rendelkezik, amely által képes lenne valamennyi álmát valóra váltani.

Sajátos célja, hogy a benne létező valóságot megtalálva naponta élje, ugyanakkor arra is törekednie kell, hogy eközben tudatosan kötődjön céljaihoz és vágyaihoz, mert a céltalanság előbb vagy utóbb elsodorja. Amikor környezete úgy ítéli meg, hogy csak úgy van, bambul a semmibe, a passzívnak tűnő Halak eközben ösztönösen azokat a "tájékozódási pontokat" keresi, amelyek a biztonság egyik legfontosabb érzésével tölthetik el. Nincs igazán kedve, illetve nem találja lényegesnek az anyagi világ racionális kezelésének fontosságát, de éppen emiatt okoz számára sokszor gondot egy apró, egyszerű hétköznapi ügy megoldása, általában élete mindennapjainak megszervezése. Ha a hétköznapjait cselekvő módon élné meg, nem hagyná ki élete nagy esélyeit! Éppen ezért keményen, szigorúan kell nevelnie magát abban, hogy az egyértelműen biztos és megbízható dolgok számára szilárd talajt adhatnak a lába alatt.  (by Mira)

 

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?