Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Szűz vagyok! A pedáns férfi, a tip-top nő ...

Szűz vagyok! A pedáns férfi, a tip-top nő ...

  2005.07.26. 16:52

A Férfi egy kényelmes fotelben ül, éppen újságot olvas. Kedvese a tükör előtt áll, kezében közepes méretű kézitükör. Az arcát nézegeti, megigazítja ruháját és haját, majd megfordul, s a kézitükörben hátulról is megvizsgálja magát. Amikor mindent rendben talál, a nagy tükörhöz lép, kicsit összehúzza a szemöldökét és hangosan megkérdezi: Tükröm, tükröm légy szíves, mondd meg nékem őszintén, szépnek, csinosnak látsz-e engem? A Férfi a kérdésen meglepődik, és kedvesen azt mondja neki: Ó, én drága Szűzem, szépnek szép vagy, csinosnak is csinos vagy, de elragadó tisztaságod páratlan! A Nő elpirul, és kicsit szégyenlősen a szerelméhez lép, aki lágyan átöleli. Nézik, figyelik egymást, s majd mindketten úgy érzik, hogy elvesztek egymás tekintetében.

Milyen a Szűz-hölgy?

A tip-top nő! Középmagas, illetve magas termetű, teste arányos, a nyaka hosszú, arca ovális, tekintete feltűnően szép, az orra egyenes, szája általában keskeny és kicsi. Rendkívül csinosan öltözködik, jó ízléssel állítja össze ruhadarabjait, a színek harmóniájára is figyel. Minden ragyogóan tiszta rajta, nem akar feltűnő lenni, az egyszerűségre törekszik, mégis magára hívja a figyelmet. Partnerének nincs könnyű dolga vele, igencsak bizonyítania kell ahhoz, hogy meghódíthassa őt. Nála nem lehet félrebeszélni, ígérgetni fűt-fát. Fegyelmezett és kritikus személyisége elvárja a tetteket. Ha szeretsz, a cselekedeteiddel igazold, a szép szavak nálam egy fabatkát sem érnek!

Kedvesének okosnak, normálisnak, kötelességtudónak, finomnak, jóképűnek és jó ízlésűnek kell lennie ahhoz, hogy szerelmet érezzen iránta. Nehezen lehet bekötni a fejét, ezerszer átrágja, míg igent mond a házasságkötésre, az is előfordulhat, hogy túl korán megy férjhez, mert attól fél, hogy pártában marad. Házasságában mindig topon akar lenni. Magánéletében sokkal érzékenyebb, szentimentális is, egészen más, mint például a munkahelyén. Hűséges a szerelemben, jó szerető, a férjét kiszolgálja, még akkor is, ha nagyon fáradt. Otthon öntudatosan és határozottan végzi a dolgát, "rend a lelke mindennek!" szokta mondani, és eszerint is él, gyerekeivel szemben, ha kell, kemény, a szorgalomra és a rendre neveli őket.

Milyen a Szűz-férfi?

A pedáns férfi! Általában középmagas, illetve magas, testalkata arányos felépítésű. Az arca szabályos és hosszúkás, tekintete feltűnően okos, az orra keskeny ívű, és kissé vékony a szája. Ízlésesen és pedánsan öltözködik. Nehezen lobban lángra, általában nem kedveli a kalandokat, és nincsenek ínyére igazán a felszínes kapcsolatok. Az értelemre és az érzelmekre teszi a hangsúlyt. Az ismerkedés első óráiban, hűvösen és távolságtartóan viselkedik, partnerét "megfigyelés alatt" tartja, analizálja mondatait, gesztusait, megvizsgálja ruháját, a cipőjét. Amennyiben úgy dönt, hogy megfelel igényeinek, megnyílik előtte, és szó szerint beavatja a múltjába. Ha megtalálta az igazit, egy életre szólóan hűséges hozzá. Igényli az együttműködést, miközben minden segítséget megad a társának, néha szinte a végletekig. Roppant ügyesen kezeli a pénzt, és soha nem feledkezik meg arról, hogy számon tartsa a bevételeket és kiadásokat, az anyagi forrásokat inkább növeli.

Néha szőrszálhasogató, és amikor szükségesnek tartja, szűkmarkú. A vitában éles a nyelve, de soha nem faragatlan. Lakásában csodálatos rend uralkodik, nem érdekli a pompa, ám az apró tárgyak igen, az egyszerűségre és a kényelemre törekszik, amelyben kétségtelenül nemes harmónia uralkodik. Gyermekeit okosan, a gyakorlati életre neveli, tudatosan ad nekik feladatokat, amelyeket mindig határidőhöz köt. Utódait általában ideje korán felkészíti az életre, akik zsebükben az apai hagyatékkal, azaz a tanulópénzzel biztonságban érezhetik magukat.

Milyen a Szűz?

Reális, józan, gyakorlatias - ennek eredményeként általában észreveszi élete kis és nagy esélyeit. A lehetőségeket előbb rangsorolja, majd terveket sző belőlük, végül az optimálisnál megállapodik. A jelenből indul ki, és mivel fontos számára a biztonság, a jövőjét előre megtervezi, illetve bebiztosítja. Különleges tehetsége van arra, hogy egyszerre vegye észre valaminek a belső és külső adottságait, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy a valóság törvényszerű akadályok térsége is. Ennek jegyében pedig úgy járja saját önmegvalósításának az útját, hogy közben mindig felülbírálja személyes céljait és akaratát. Az adott feltételekhez rugalmasan alkalmazkodik, miközben szem előtt tartja a kézzelfogható tényeket.

Önzőségét és önösségét ösztönösen leplezi, ugyanakkor sokszor kész önmagát mások "szolgálatába" állítani, azaz mintha magával ragadná a világ, az emberek mélyebb és szerteágazóbb megismerésének az a vágya, amelyet csak úgy valósíthat meg, ha önösségének falait a gyakorlati helyzetekben tégláról téglára lebontja. Az egészséges önértékeléssel rendelkező Szűz nem szolga, nem szolgai, hanem hasznos, mert teljesen tisztában van azzal, hogy a társadalomnak nagy szüksége van az ő képességeire és segítőkezére. A jegy szülöttje éppen ezért mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa: személye és páratlan tudása nélkülözhetetlen. Ha megbízzák egy feladattal, erős önuralommal, precízen és hibátlanul fogja elvégezni.A kötelességtudó Szűz tudja, hogy az életben semmi sem állandó, azaz semmi sem biztos, így a realitás talaján megvetve a lábát, előbb szembenéz a gondokkal, analizálja azokat, majd megbirkózik velük. Elsősorban az anyag, a természet, a földies dolgok érdeklik, és ami racionálisan nem megmagyarázható, azzal nem foglalkozik.

 Az okosan gondolkodó Szűz számára fontos, hogy gazdaságosan takarékoskodjon az érzéseivel, eszközeivel, erejével. Folyamatosan ügyel anyagi javainak és belső energiáinak megőrzésére, ám aggodalmas természete miatt ezt túlzásba viheti. Innen adódik a jövőjével és az egészségével kapcsolatos összes szorongása: Jaj mi lesz, ha megszűnik az állásom, és nem lesz miből kifizetnem a rezsit, és jön a végrehajtó? És, ha megbetegszem, netalán súlyosan, akkor a kutyának sem fogok kelleni, és akkor végem, megszűnt az összes lehetőségem! Hogy elkerülje a betegséget, kénytelen lesben állni, kerüli az alkoholt, a nikotint, ugyanakkor éberen figyeli testének minden egyes jelzését, ezt oly annyira túlzásba viheti, hogy képzelt beteggé válhat.

Értelmi-szellemi beállítottságú, így az anyag mélyebb természete érdekli. Érzi, hogy a materiális világ rejtelmeket, titkokat hordoz, amelyeket értelmével szeretne megfejteni. Nem felületesen, hanem szisztematikusan gyűjt információkat; tudja, hogy az adatokat rendszerbe kell foglalnia ahhoz, hogy olyan döntő eredményekre tegyen szert, amelyek újabb összefüggések kutatására adnak lehetőséget. Így nem csoda, hogy a részleteket szerető Szűz gyakorta vesz részt a tudományos és a rendszerező munkákban. Nemcsak az anyagot, hanem az ember viszonyát is kutatja az anyaghoz. A Szűz a "Gondolkodom, tehát vagyok!" szemléletet vallja, és mindenek keresi az értelmét és a célját. Egy nagyobb egységben akarja megtalálni a helyét, a gépezet, a társadalom, a munka, a munkafolyamat fogalmával azonosulni képes, így tisztában van azzal, hogy a társadalomban mindenkinek megvan a helye.

Erős becsvágya ellenére ritkán akar vezető lenni, fontosabb számára a nyugalom, nem szereti mások felelősségét is a vállára venni. Átérzi a környezetéhez tartozó emberekben játszódó lelki folyamatokat, amelyeket a sajátjával összevet és elemez, ugyanakkor szüksége van arra, hogy a személyes határait ésszerűen meghúzza. Jellemző rá a tolerancia és az együttérzés, ám tudja, ahhoz, hogy ne használják ki, csak bizonyos korlátok között nyújthat segítséget. Emberi kapcsolataiban először zárkózottnak tűnik, csak később derül ki róla, hogy mély érzékenység lakozik benne. Igényes, sokáig keresi az igazit, akinek okosnak, intelligensnek, műveltnek és jó megjelenésűnek kell lennie. Egy életen át hűséges tud lenni, amennyiben társa betartja a morális és egyéb szabályokat. A törvényeket, a rendeleteket mindig szem előtt tartja, soha nem hágja át azokat. Fél a megbélyegzéstől, a külvilág ítéleteitől és előítéleteitől. Irtózik a radikális változtatásoktól, jobban szereti a kitaposott ösvényt, amelyen haladva mindig keresi az új utat. Pedáns, szereti, ha minden a helyén van, rendkívül fontos számára a belső és külső tisztaság.

Az éles eszű Szűz, aki kiváló megfigyelő is egyben, különleges tehetségét úgy is fogalmazhatnánk, hogy a mindennapokban is megtalálja az élet örömeit és szépségeit, és céljait a valódi korlátok figyelembe vétele mellett cselekvő módon igyekszik elérni. Mindent kritikusan és józanul vizsgál, olyan módszereket is képes kidolgozni, amelyek segítségével anyagot, pénzt és munkát takarít meg. Gyengéje, hogy másokkal szemben kritikus, ugyanakkor nem szereti, ha személyét bírálják.   (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?