Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szokásos
 
Kandalló
A fogadó tüze ég, Pihenj meg és ülj köré.
 
Szerepjátékok
 
Versek, Történetek
 
Fantasy Képek
 
Ezoterika
 
Minek nevezzelek?
 
Nálunk járt vándorok
Indulás: 2005-02-18
 
Impresszum
  • Szerkesztőség: Inferno (darkstorm@citromail.hu)
  • Elérhetőség: a fenti címeken e-mailen, vagy mobilon (+36205263989)
  • A honlap nem hivatalos kép- és szöveganyagokat tartalmaz. Amennyiben ezek valamilyen formában szerzői jogokat sértenek, kérjük jelezd nekünk, és eltávolítjuk az oldalról!
 
Csillagjegyek
Csillagjegyek : Skorpió vagyok! A szexis férfi, a csábos nő...

Skorpió vagyok! A szexis férfi, a csábos nő...

  2005.07.26. 17:35

Tükröm, tükröm, annyira vágyom arra, hogy én legyek a világon a leggyönyörűbb és a legcsábítóbb nő. Halhatatlan Csodák Tükre, varázslatos hatalmaddal kérlek, csinálj valamit, hogy én legyek a legszebb! - mondja a Nő kérlelő hangon, majd elneveti magát, és buja, égővörös rúzsos ajkán végighúzza ujját. A Férfi lángoló szemét, amely olyan ragyogóan csillog, mint a fekete gyémánt, a "hercegnőjére" emeli, és a Nő viszonzásul - szavak nélkül - csábos mozdulatokkal magához hívja szíve "hercegét". Érezni a levegő sistergését közöttük, érezni egész testük forró lüktetését, s mindkettőjük szemében meggyullad a szenvedély, egymást, mint a mágnest vonzzák, és az idő megáll, örökké.

Milyen a Skorpió-hölgy?

A csábos nő. Sok típus tartozik a Skorpió-nőhöz, de bármelyik típusról is legyen szó, általában nagy a vonzerejük. A Skorpió-nő karaktere szerint érzékeny, olykor túlérzékeny, miközben távolságtartónak, hűvösnek tűnik. Megközelíthetetlensége nagy kihívás a férfiak számára, és így sokszor felmerül bennük az a kérdés, hogy vajon ki lehet ez a titokzatos nő, akiben határtalan szenvedély lakozik? Nehéz ellenállni elbűvölő és sok szempontból érdekes személyiségének. A kapcsolat, vagy az ismerkedés elején a férfi gyakran megérzi a belőle áradó csábos szenvedélyt. Nehéz meghódítani a Skorpió-nőt, bár neki is szüksége van a hódítás pillanataira és óráira. Tisztában van azzal, hogy ha akarja, az ujja köré csavarhatná azt, akinek megtetszett, de ez általában pillanatnyi állapotától függ. A játék számára határozottan kettős, hol fontos, hol jelentéktelen. Ha vonzalmat érez valaki iránt, a kapcsolat kezdetén rendszerint óvatos a viselkedése, "csápjaival" előbb kitapogatja a férfit, álarca mögé bújva ismerkedik vele, és csak lassan fedi fel magát.

Szeret jól öltözködni, de mindig arra törekszik, hogy nőiességét finoman emelje ki. Érzelmi és szerelmi téren változó időszakokat él meg, van, amikor "skalpokat" gyűjt, és van, amikor kivár. Amennyiben szerelme egy másik nő kedvéért elhagyta őt, majd belepusztul, és szó szerint el kezd harcolni a túlélésért, s ha ő szakított a partnerével, nehezen felejti el őt, és hosszú hónapokra van szüksége ahhoz, hogy a volt kapcsolatot egyszer s mindenkorra feldolgozza. Számító is egyben, de nem negatív értelemben, fontos számára a biztonság, amire személyes tapasztalataiból okulva általában céltudatosan törekszik. Érzelmei rendkívül mélyek, a viharokat sokszor belül éli meg, ritkán tör ki.

Önuralma tiszteletre méltó és lebilincselő. Jellemző rá a szexuális büszkeség, mert tudatában van annak, hogy erős a szexuális vonzereje. A Skorpió-nő időnként igényli az érzelmek csatáját, mindazok ellenére, hogy értelmi képességei kiválóak. Házasságában hűséges, és a hűséget elvárja férjétől, ám olykor a fordulatokra is szüksége van, mert irtózik az egyhangúságtól. Feleségként és anyaként őszinte és már-már bántóan nyílt, s ha kell, keménykezű és szigorú, ám tiszta szívből képes szeretni. Gyermekei nevelése terén a realizmusra törekszik, látja hibáikat és gyengéiket, és ennek megfelelően készíti fel őket az életre.

Milyen a Skorpió-férfi?

A szexis férfi. Két alaptípus tartozik hozzá, az egyik sovány, az arc és a végtagok az ő esetében hosszúkásak, az orr kissé hajlott. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Mindkét típus esetében a tekintet a legfeltűnőbb, mély, tüzes és magnetikus. Erős reakciókat vált ki az emberekből, vagy azonnal taszítja, vagy azonnal vonzza őket. A Skorpió-férfi nem engedi, hogy megváltoztassák, vagy manipulálják, magától akar változni, ha egyáltalán változni óhajt. Sok nőben képes felfedezni a nőt, elsősorban testi és érzelmi vonatkozásban. Viszonyaiban és kapcsolataiban az erotika jelentős szerepet játszik. A szexuális játékokban maximálisan részt vesz, mindig ő kezdeményez, és igyekszik a pillanatokat élvezni. Az éroszi vágyak felkorbácsolása terén valamennyi férfitípus között ő a legtökéletesebb, e téren a Nagy Mester kategóriájába tartozik.

A szerelemben igazi "forradalmár". A gyengébb nem egyértelműen érzi a lényéből áradó szexuális kisugárzást. A dinamizmus és a szenvedély a kivételes sajátossága, érzései intenzívek és sokszínűek. Nehezen találja meg szíve választottját, hiszen - valljuk be! - a tökéleteset keresi, a belső vágyai és igényei szerintit, de ha rálelt, érzelmi világa terén az örök hűségre törekszik. Tudja, hogy a teste nem egy valakié, a szexuális kísértések nem okoznak neki gondot és lelkiismeret-furdalást, ugyanakkor mélyen vágyik egy életre szóló kapcsolatra, amelyben partnerének szeretetet, odaadást és biztonságot akar nyújtani. Ha egy fontos kapcsolata véget ér, sokáig nem találja a helyét, és hogy a fájdalmat túlélje, kalandokba bocsátkozik, és hamarosan több viszonya lesz, s amennyiben volt szerelmének szüksége van a segítségére, nem mond neki nemet, és megbízható barátként a bajban és bármilyen téren mellé áll.

Házasságában a vezető szerepre törekszik; kézben tartani a család ügyeit, ez annyit jelent számára, hogy nap, mint nap tudatában van annak, hogy biztos jövőjük tőle függ. Családtagjaival szemben sokszor játékos és szórakoztató, de képes szigorúan is hatni feleségére és gyermekeire, akiket elsősorban a biztonság és a céltudatosság elsajátítására nevel.

Milyen a Skorpió?

Az ellentéteket és a szélsőségeket ösztönösen kereső ember. Meglehetősen kemény is tud lenni; energikus és célratörő is egyben. Legfőbb vágya az élet örömeinek a megtapasztalása, a nagy betűs boldogság keresése és megélése. Nehéz lépést tartani dinamizmusával, intenzív érzéseivel és nagy erejű gondolataival, amelyekre jellemző a végletek és a realizmus kifejezésének a törekvése. Sokáig kiismerhetetlen, mivel az ellentétek embere.*Mély érzékenysége miatt könnyen megbántódik, könnyen sérül meg a lelke, és nehezen felejti el a csalódást. Makacs természete, erős indulatai, hirtelen haragja gondot okozhat emberi kapcsolataiban. Nem szabad hergelni, mert sok bosszúságot okozhat a környezetének, akár ösztönösen, akár tudatosan. Magabiztos, általában saját maga alakítja a sorsát. Mindig győztesen akar kikerülni, kiváló stratéga, előre kiszámítja a lépéseket, és, ha úgy érzi, hogy meg kell védenie magát, okosan, taktikusan támad. Öntörvényű, mindig ő kezdeményez, a privát világába senki sem hatolhat be, nem szereti, ha belelátnak, miközben természete szerint mindent és mindenkit megfigyel, folyamatos ellenőrzés alatt tartja környezetét. Lényének mindig van egy olyan része, amiről soha nem beszél. Hajlamos visszahúzódni, és sokszor keresi a magány pillanatait. A titkokat nyugodtan rá lehet bízni, nem árulja el senkinek, mélyen megőrzi azokat, és ez roppant vonzó benne.

Lelki beállítottságú, nagy feszültségű erő lakozik benne. Az ellentéteket legvégletesebb formában akarja megélni, nem csak megérteni, a világ és a test legrejtettebb zugaiba szeretne betekinteni. A lelkiség és a testiség számára olyan világ, amelyet mélységeiben akar újra és újra megismerni azzal a céllal, hogy a benne rejlő ellentéteket és végleteket egyszer majd gyökeresen megoldottnak tekintse. A lenn és fenn, a véges és a végtelen, a testiség és a szellemiség - mind összecsattan benne. A magasrendű "tiszta ember" szeretne lenni, útja nem elméleti, hanem a megélés, az áthatolás, az átélés a leküzdendő területen.

A szerelmet a lehető legteljesebben képes átélni, mindent keres benne, a boldogságtól a szenvedélyig, és olykor arról is álmodik, hogy szerelem legyen a végzete. Sokat aggódik amiatt, hogy szeretik-e, és hogy mennyire. Bizonyos mértékig önző is tud lenni, ugyanakkor a biztos alapokra épít. Mindig fél a visszautasítástól, a csalódástól, amelyről érzi, hogy nem kerülheti ki, mint neki járó megtapasztalást. Érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mindig szüksége van arra, hogy ne terítse ki kártyáit, mert nem akar kiszolgáltatott lenni. Mélyen vágyik a kapcsolatokra, és hajlamos azonosulni a szeretett lénnyel.

A nemiség rejtelme érdekli, a szerelem misztériuma, mert útja, úgy érzi, csak ezen vezethet tovább. A testiség számára nem pusztán öröm, hanem az egész valóját felrázó élmény. Mivel bizalmatlan és szkeptikus is, vágyódik az őszinteségre, önmaga nyílt, teljes felvállalásra. Néha úgy érzi, hogy vezekelnie kell valamiért. Erős lelkiismerete sokszor átfordulhat önbüntetési hajlammá. Mereven ragaszkodik a véleményéhez, saját elképzelései rendkívül fontosak számára. Karizmatikus egyéniség, aki képes mások válsághelyzeteit alkotó tapasztalattá változtatni.*A személyes teljesítmény nagyon fontos nála. Fő célja, hogy a törekvő lélek elérje az igazi célját, a felszabadulást és felemelkedést. Valami mindig meghal benne, de újra feltámad, a véges és a végtelen között "harcol". Mindig meg van győződve arról, hogy a legmélyebb bukásból is fel tud emelkedni, nem adja fel a küzdelmet. Nagy átalakító, az új rend hirdetője, misztikus és bölcs. Felhalmozza és gyűjti az erőt, befelé irányítja az energiáit, belsejében akarja létrehozni az egyensúlyt. A lehetőségeket kiaknázza, és saját céljainak előmozdítására használja fel, mindig a sikerre törekszik. Fontos számára az anyagi jólét, ám a pénz rabjává is válhat. Tudatosan irányítja magát, bár életének vannak olyan fázisai, amikor személye a szenvedélyek uralma alá kerül, és egyértelműen érezni a benne lakozó mindenkori büszkeséget. Akaratát rá tudja kényszeríteni másokra, és ki tudja hozni az emberekből a képességeiket, és saját vágyai szerint és szükségletei szerint meg tudja változtatni őket.

Különleges képessége van a regenerálódásra, ha mélyre zuhan, mindig felkapaszkodik. Jellemző rá a szarkasztikus, cinikus stílus, ugyanakkor a bájos humor is. Kreatív és inspiráló, a világ magával tudja ragadni, bármi képes elbűvölni őt. A Skorpió az élet eszméivel és ideáljaival azonosul, ám, hol a valósághoz igazítja elképzeléseit, hol a valóságot az elképzeléseihez, így nem csoda, hogy sokszor csinál valamiből elvi ügyet. Erőit és motivációját egy adott dolognak szenteli. Életében fennállhatnak a gyökeres változások. Hisz az alapvető ösztönök erejében, a túlélés képességét magában hordozza.

Természete kettős, egyrészt vágyik a földi élet élvezetére és megtapasztalására az érzékeken keresztül, másrészt igényli az önfeladást, a megváltást és a megváltódást. Gyakran kerül kapcsolatba a spirituális és okkult dolgokkal, valamint megérzi, hogy mi zajlik a kulisszák mögött. Jellemző rá a nagy akaraterő, a szívós kitartás, és a cél iránti elkötelezettség. Achilles-pontja, hogy amikor a legfőbb szükségét érzi, éppen akkor nem tud mértéket tartani, az egyensúly megteremtésével sokszor hadilábon áll. (by Mira)

 
Kincsesládikó
 
Hisz ráérsz még!
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?